House of Ashes představuje herce, kteří ztvárnili hlavní postavy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka House of Ashes představuje herce, kteří ztvárnili hlavní postavy

House of Ashes představuje herce, kteří ztvárnili hlavní postavy

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 10. 2021 10:28 1

Přesně za dva týdny se objeví další epizoda z The Dark Pictures Anthology. Autoři se tedy rozhodli, že přišel ten správný čas představit postavy, které budou znovu bojovat o holý život.

Reklama


House of Ashes se odehrává v roce 2003 uprostřed válečného konfliktu v Iráku. Skupina vojáků se vlivem zemětřesení propadne do zapomenutého sumerského chrámu, kde se potká s nepřítelem, na kterého běžný armádní výcvik stačit nebude.

Studio Supermassive Games si s výběrem herců dalo záležet, rozhodlo se tedy, že je představí v samostatném traileru. Ashley Tisdale (High School Musical) ztvárnila Rachel King, Paul Zinno (The Bold Type) se představí jako Jason Kolchek, Moe Jeudy-Lamour jako Nick Kay, Alex Gravenstein ztvárnil Erica Kinga, Nick E. Tarabay (Pacific Rim: Uprising) se představí jako Salim Othman.

A pak je tu jedna obluda, ta však reálný předobraz nemá. Tedy doufejme. O House of Ashes jsme si povídali i během posledního hPodu, pokud vás tedy zajímají první dojmy přímo ze hry, stáhněte si epizodu 815.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama