Hot Wheels Unleashed dostává první gameplay trailer. Na konci září dorazí klasická autíčka
i Zdroj: Milestone
Hot Wheels Unleashed Novinka Hot Wheels Unleashed dostává první gameplay trailer. Na konci září dorazí klasická autíčka

Hot Wheels Unleashed dostává první gameplay trailer. Na konci září dorazí klasická autíčka

Radek Raudenský

Radek Raudenský

9. 4. 2021 13:50 1

Hot Wheels je jméno, které vám s největší pravděpodobností připomene dětství a hrátky na koberci, který byl potisknutý rozsáhlým městem. Extravagantní autíčka se v minulosti objevila nejen v reálném světě, ale také v seriálech, hrách a brzy i ve filmech. Od vydání Hot Wheels: World’s Best Driver, zatím poslední hry této série, ale uběhlo už dlouhých sedm let a je vidět, že se chce Mattel do světa herního průmyslu vrátit.

Reklama

  • Hot Wheels Unleashed dostává první gameplay trailer
  • Záběry naznačují klasickou arkádovou hratelnost
  • Dojde i na bláznivé tratě
  • Hra vyjde 30. září

V polovině února unikla skrze Microsoft Store novinka s podtitulem Unleashed, která slibuje návrat do dětství s nejlepšími vozy Hot Wheels, pozoruhodnými tratěmi a samozřejmě i soutěžemi pro více hráčů. Včera večer navíc vývojáři ze studia Milestone vydali vůbec první gameplay trailer, který ukazuje, jakým směrem se hra bude ubírat.

Značně arkádová hratelnost může prozatím připomínat typické závodní hry, jak ale tvůrci připomínají, jedná se o pre-alpha záběry, hra se tedy může ještě značně proměnit. Už první video ukazuje monstrózní skok přes velkou část tratě, což dokazuje, že závody v Unleashed budou opravdu adrenalinem nabité a mířené na stavbu těch nejbláznivějších tratí. Zároveň jsme se dnes dozvěděli i datum vydání, které je stanovené na 30. září.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama