Hot Wheels oznamuje expanzi Looney Tunes, hráči si stěžují na nedostatek originálního obsahu
i Zdroj: Milestone
Hot Wheels Unleashed Novinka Hot Wheels oznamuje expanzi Looney Tunes, hráči si stěžují na nedostatek originálního obsahu

Hot Wheels oznamuje expanzi Looney Tunes, hráči si stěžují na nedostatek originálního obsahu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 5. 2022 11:12 1

I když se tam nemuselo zprvu zdát, Hot Wheels Unleashed se ukázalo jako velice úspěšný titul, a pro studio Milestone, které má na kontě tituly jako Ride či MotoGP, šlo dokonce o nejrychleji prodávanou hrou. Hra už dostala několik menších aktualizací, nyní se ale chystá další velká expanze, která láká na spojení s Looney Tunes.

Reklama

  • Hot Wheels se dočká nové expanze Looney Tunes
  • Přesná podoba není známá, hráči si ale začínají stěžovat
  • Ve hře chybí originální Hot Wheels modely

Bohužel video od vývojářů nám toho moc neprozrazuje, dle popisu se ale dočkáme celého balíčku nového obsahu – tedy nových autíček, modulů pro stavění tratí i různých kosmetických doplňků. S největší pravděpodobností tak půjde o podobný koncept jako v případě Batman expanze, která vyšla v prosinci minulého roku.

Looney Tunes je rozhodně oblíbenou značkou, což potvrzují i hráči, kteří si ale začínají poměrně dost stěžovat. Vadí jim, že se zatím vývojáři soustředí čistě na vydávání aut, které jsou výsledkem kolaborací s jinými značkami. Do hry se tak zatím nedostávají originální Hot Wheels modely, navíc jsou všechna DLC zpoplatněna a při zakoupení všech se už nyní dostaneme na částku převyšující základní cenu hry. Studio ale na kritiku zatím nijak nereagovalo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama