Hororová Happy Game od Amanity Design vyjde už na konci října
i Zdroj: Amanita Design
Happy Game Novinka Hororová Happy Game od Amanity Design vyjde už na konci října

Hororová Happy Game od Amanity Design vyjde už na konci října

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 10. 2021 15:00

Letošní dušičky budou patřit talentovanému brněnskému uskupení Amanita Design. Studio totiž dnes oznámilo, že 28. října vyjde připravovaný první hororový titul s lehce zavádějícím názvem Happy Game. Už dříve jsme se přesvědčili, že tahle hra skutečně moc happy nebude, naopak se v novince Jaromíra Plachého budete v kůži malého dítěte pořádně bát.

Reklama

  • Happy Game od Amanity Design vyjde 28. října
  • Přinese psychidelický hororový zážitek
  • Hra vyjde na PC a Switchi

„Hlavní hrdina Happy Game, nevinně vypadající malý kluk, se totiž nebude potulovat po krásných mikroskopických světech ani malebných krajinách. Namísto toho se bude snažit přežít tři kruté noční můry a narazí přitom na pestrou škálu ne zrovna přátelských stvoření,“ lákají na tak trochu jinou atmosféru hry sami autoři.

Zatímco ladění je trochu jiné než obvykle, v ohledech audiovizuálu je v Happy Game rukopis Amanity vidět. Umělecký styl z něj dělá velmi originální kousek a o poutavý soundtrack se opět postará hudební duo DVA.

Psychidelické dobrodružství vychází 28. října na Steamu, GOGu a na Nintendo Switch skrze eShop. Na Steamu je stále k dispozici bezplatná demoverze. Jinak se na Happy Game můžete naladit například pořádně znepokojujícím (a originálním) trailerem výše.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama