Hororová akce Scorn vyjde až v druhé polovině příštího roku
i Zdroj: Hrej.cz
Scorn: Dasein Novinka Hororová akce Scorn vyjde až v druhé polovině příštího roku

Hororová akce Scorn vyjde až v druhé polovině příštího roku

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

12. 12. 2021 08:40

Je tomu už drahně měsíců, co jsme naposledy slyšeli dobrou zprávu o připravované hororové adventuře studia Ebb Software, Scorn. Titul byl na Kickstarteru prvně představen už v roce 2016 s optimistickou předpovědí, že na vydání dojde ještě v říjnu 2018. Vlivem nabalovaného zpoždění měla hra nakonec vyjít až v letošním roce, jak však vývojáři už před měsícem potvrdili, hra nestihne ani letošní sezónu. Její čas nastane až ke konci příštího roku.

Reklama

  • Scorn od studia Ebb Software mění datum vydání na říjen 2022
  • Hra se oproti předchozímu termínu opozdí tak přibližně o rok
  • Zamíří na PC i Xbox Series

Podle vývojářského updatu, jenž se pár dní nazpět objevil na Kickstarteru, se hra momentálně nachází ve fázi 75% dokončení. Činnost studia směřuje podle CEO Ljubomira Peklara k tomu, aby hru stačili k hráčům na novém Xboxu i PC dostat v říjnu 2022. 

“Přidaný čas umožní týmu zajistit, že vize Scornu přijde k životu ve vší mrazivou, hrůzostrašnou slávou, která jí náleží. Jsme si vědomi, že rozhodnutí znamená delší čekání, a to zvláště pro naši fantastickou komunitu na Kickstarteru, která nás podporovala od samotného začátku. I přesto jsme pevně odhodláni vytvořit ze Scornu nejlepší možný zážitek pro naše hráče i fanoušky.”

Zástupce týmu následně upřesňuje, že do zbývajících 25 %, které ve vývoji ještě zbývají, není započtena práce spojená s odlaďováním chyb. Závěrečná příprava na vydání, v níž probíhá nejusilovnější testování, může tak s datem vydání ještě mírně zahýbat. Nezbývá než doufat, že se tak nestane.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama