Horor Bligh: Survival působí jako středověké The Last of Us. Hra nabídne kooperaci pro čtyři hráče
i Zdroj: Steam
Novinka Horor Bligh: Survival působí jako středověké The Last of Us. Hra nabídne kooperaci pro čtyři hráče

Horor Bligh: Survival působí jako středověké The Last of Us. Hra nabídne kooperaci pro čtyři hráče

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

4. 11. 2022 11:15

Nemrtví i nadále patří mezi tradiční záporáky, stále mají prostor v rámci velkých AAA her i v nezávislých počinech. Na oživlé tlející maso vsadilo také studio Haenir, které přináší první ukázku ze svého kooperativního survival hororu zasazeného do 14. století.

Reklama
Reklama

  • K dispozici je první gameplay ukázka z hororu Blight: Survival
  • Hra sází na tísnivou atmosféru a kooperaci pro čtyři hráče

Autoři se konečně pochlubili gameplay ukázkou, byť se jedná o záběry z pre-alpha verze. Kamera velmi zblízka zachycuje neznámého vojáka, jenž ostražitě postupuje přes zdánlivě opuštěné lokace. Záhy se musí vypořádat s nabíhajícími neřády, které si už dávno vzala smrt.

Zombie Ghost of Tsushima? Netflix poctí vaše telefony novinkou Kingdom: The Blood
i Zdroj: Netflix Kingdom: The Blood

Zombie Ghost of Tsushima? Netflix poctí vaše telefony novinkou Kingdom: The Blood

Každý, kdo viděl poslední trailer společného počinu Netflix Games a jihokorejského Action Square, si musel ihned vzpomenout…

13. 7. 2022 17:00

Další část napovídá, že autoři kladou velký důraz na plížení, zde se můžete zaposlouchat do průpovídek hlídkujících ozbrojenců, kteří jsou evidentně lehce znepokojeni tím, že se mrtvoly mohou probudit k životu. Hlavní hrdina závěrem narazí na parťáka, čímž ukázka připomíná, že se jedná o kooperativní záležitost. Zapojit se mohou tři další hráči.

Příběh se odehrává na pozadí války dvou znesvářených národů. Území nikoho je plné tlejících mrtvol, s nimiž si nikdo nedělá těžkou hlavu. To je ale chyba. Agresivní hniloba totiž těla začíná probouzet, je tedy zaděláno na další palčivý problém. A právě vy si s ním budete muset poradit.

Autoři slibují širokou paletu zbraní, ty se budou určitě hodit, protože narazíte i na monstra a různé bestie. Na bližší detaily si však budeme muset počkat. Blight: Survival míří na PC, o termínu vydání však vydání zatím nepadlo jediné slovo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama