Hood: Outlaws and Legends předvádí dodatečný obsah. Chystá se i nový herní režim
i Zdroj: Hrej.cz
Hood: Outlaws and Legends Novinka Hood: Outlaws and Legends předvádí dodatečný obsah. Chystá se i nový herní režim

Hood: Outlaws and Legends předvádí dodatečný obsah. Chystá se i nový herní režim

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 4. 2021 08:00

Vyhnanci a legendy z Sherwoodu sice dorazí až začátkem května, společnost Focus Home Interactive nicméně usoudila, že by bylo dobré prozradit, jaký obsah do Hood: Outlaws and Legends zamíří po vydání hry.

Reklama

  • Dodatečný obsah je rozdělen do čtyř sezón
  • Objeví se nová mapa, herní režim nebo další hratelná postava
  • Předobjednávka Year 1 edice zaručuje přednostní přístup do hry

Dodatečný obsah autoři rozdělili do čtyř tematicky laděných sezón. Skrze ně se do hry dostanou nové postavy, mapy, herní režimy, časově omezené eventy a další drobnosti. Hned první update přinese mapu Mountain, která se nachází na vrcholku vysoké hory Storgramand, kterou ukazuje krátký trailer.

Úvodní sezóna přinese také zcela nový herní režim, s nímž chtějí vývojáři trochu okořenit klasické heisty. Zdá se, že si jeho představení šetří na později, zřejmě ale půjde o přímočařejší akci zaměřenou na krvavé souboje. Na detailní představení musí počkat i Eidaa, jedna z dalších hratelných postav.

Chystaný obsah je připraven pro všechny hráče, na zbojníky, kteří investují do speciální edice, pak čeká bonus v podobě prémiových battle passů, v nichž se ukrývají exkluzivní kosmetické předměty. Předobjednávka Year 1 edice navíc zaručuje přednostní přístup do hry, na loupežnou výpravu se hráči mohou vydat o tři dny dříve.

Hood: Outlaws and Legends míří na konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series a na PC. Hra vychází 10. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama