Hogwarts Legacy zbořilo rekord Twitche. V jednu chvíli se dívalo neuvěřitelných 1,25 milionu lidí
i Zdroj: Avalanche Software / Hogwarts Legacy press kit
Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy zbořilo rekord Twitche. V jednu chvíli se dívalo neuvěřitelných 1,25 milionu lidí

Hogwarts Legacy zbořilo rekord Twitche. V jednu chvíli se dívalo neuvěřitelných 1,25 milionu lidí

Jakub Fišer

Jakub Fišer

8. 2. 2023 10:20

Streamovací platforma Twitch zažila včera obrovské zemětřesení. Padl nový rekord v počtu diváků sledujících živý přenos hraní Single-player hry. Jak asi tušíte, tento úspěch má na kontě nové RPG Hogwarts Legacy.

Reklama
Reklama

  • Divácká popularita streamů Hogwarts Legacy na platformě Twitch překonala dosavadní rekord
  • V jeden moment sledovalo hru 1,253 milionu diváků

Očekávaný titul Hogwarts Legacy od studia Avalanche Software vyšel včera v rámci předběžného přístupu pro všechny, kteří vlastní Deluxe edici. Oficiálně však hra vychází pro všechny až 10. února, tedy tento pátek.

Již včera, v den vydání early-accessu, se Hogwarts Legacy postaralo o masivní rekord na streamovací platformě Twitch. Během celého dne byla hra přenášena na 28 672 kanálech a sledovalo ji v jeden moment až 1 253 916 uživatelů.

Hogwarts Legacy je tady. Jak si propojit účet Wizarding World, abyste šli do správné koleje?
i Zdroj: Warner Bros. / Hogwarts Legacy press kit

Hogwarts Legacy je tady. Jak si propojit účet Wizarding World, abyste šli do správné koleje?

RPG z univerza Harryho Pottera – Hogwarts Legacy – vychází pro zákazníky s předobjednávkou Deluxe edice již dnes, tedy 7.…

7. 2. 2023 09:15

Harrypotterovské RPG tak překonalo rekord pro nejsledovanější single-playerovou hru na Twitchi, který doposud držel Cyberpunk 2077 s 1,14 milionu diváků.

Kdyby vás to zajímalo, nejsledovanějším obsahem na Twitchi obecně jsou speciální eventy a League of Legends s rekordem víc jak 3 milionů diváků. Obligátní „just chatting“ sledovalo v rekordním počtu 2,87 milionu diváků.

Zpět ale k Hogwarts Legacy. Twitch dokázal diváky přilákat také díky speciální spolupráci s Warner Bros. Games. Každý divák si mohl jen tím, že sledoval stream hry Hogwarts Legacy, odemknout čtyři speciální předměty do hry. Tato akce platí do 24. února.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama