Hogwarts Legacy vyjde příští rok, ale až po premiéře dalších Fantastických zvířat
i Zdroj: Avalanche Software / Warner Bros.
Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy vyjde příští rok, ale až po premiéře dalších Fantastických zvířat

Hogwarts Legacy vyjde příští rok, ale až po premiéře dalších Fantastických zvířat

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 11. 2021 08:50

Začátkem letošního roku jsme se dozvěděli, že se nástup do školy v Bradavicích v Hogwarts Legacy odkládá na rok 2022, od té doby však o hře příliš slyšet nebylo. Poslední informace přináší další indicie k tomu, kdy pravděpodobně vyjde.

Reklama

  • Warner Bros. potvrzují, že Hogwarts Legacy vyjde v příštím roce
  • Přednost má ale film Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
  • Do kin se dostane v dubnu

Generální manažerka Warner Bros. Rachel Wakley v rozhovoru pro Toy World magazín naznačila, že přednost mají další Fantastická zvířata, která se v příštím roce chystají vtrhnout na stříbrné plátno, teprve poté přijde na řadu Hogwarts Legacy. “Budeme vydávat dvě velké věci, které mezi fanoušky zajisté vyvolají neuvěřitelné nadšení, půjde o film a hru. První na řadě je film Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, bylo oznámeno, že v Británii vyjde 8. dubna.”

Hogwarts Legacy opustil šéfdesignér
i Zdroj: Avalanche Software / Warner Bros.

Hogwarts Legacy opustil šéfdesignér

Troy Leavitt, šéfdesignér projektu Hogwarts Legacy, se nedávno dostal do hledáčku kritiků. Stál za tím tvůrce obsahu Liam…

5. 3. 2021 09:36
10

Wakley dále výslovně zmiňuje Hogwarts Legacy, ovšem bez konkrétního termínu. “Reakce na trailer byly úžasné, zdá se, že půjde o velký úspěch.” Svět videoher označila jako velmi důležitý trh, kam společnost zkrátka musí investovat. Od hry si slibuje, že přinese unikátní způsob interakce s fanoušky značky.

WB Games mají pro příští rok velké plány. Krom Hogwarts Legacy čekají na správný moment také Gotham Knights, ti by se měli objevit někdy na jaře, zapomenout nesmíme ani na Suicide Squad: Kill the Justice League od Rocksteady, v tomto případě ale neznáme bližší termín.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama