Hogwarts Legacy dostává první velký update. Není však pro každého, hráči na PS5 musí ještě počkat
i Zdroj: Avalanche Software / Hogwarts Legacy press kit
Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy dostává první velký update. Není však pro každého, hráči na PS5 musí ještě počkat

Hogwarts Legacy dostává první velký update. Není však pro každého, hráči na PS5 musí ještě počkat

Jakub Fišer

Jakub Fišer

15. 2. 2023 09:40

Tvůrci RPG Hogwarts Legacy přichází od data vydání s první větší aktualizací své hry. Povětšinou jde o opravy všemožných bugů a grafických glitchů. Od 14. února je k dispozici na PC a Xbox Series, hráči na PS5 budou muset čekat ještě zhruba týden.

Reklama
Reklama

  • Hogwarts Legacy přináší první velkou aktualizaci
  • Dotýká se hlavně oprav chyb a všemožných bugů
  • Dostupná je pro PC a Xbox Series X|S, pro PS5 nejspíš až za týden

Na oficiálních stránkách Hogwarts Legacy se objevil příspěvek popisující změny v první velké aktualizaci pro tuto hru. Vývojáři nazvali update číselným označením 1120320 a v poznámce uvádí, že update řeší celkový herní výkon a stabilitu a také vylepšení online připojení.

Kompletní seznam novinek si můžete přečíst v obsáhlém vývojářském zápisu. Vypadá to ale, že byly opraveny chyby, které neumožňovaly spuštění hry na PC. Dále autoři uvádí opravu fyzického modelu pláště nebo vylepšení v režimu Fidelity (kvalita na úkor frameratu).

Aktualizace je v tuto chvíli dostupná pro hráče na konzolích Xbox Series X|S a PC (Epic Games Store i Steam). Hráči na PlayStationu 5 si musí ještě počkat, vývojáři totiž uvedli, že aktualizaci hry na této platformě museli posunout. Dočkáme se tak pravděpodobně až zkraje příštího týdne.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama