Hogwarts Legacy by se mělo ukázat na chystané prezentaci pod taktovkou Sony
i Zdroj: Avalanche Software / Warner Bros.
Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy by se mělo ukázat na chystané prezentaci pod taktovkou Sony

Hogwarts Legacy by se mělo ukázat na chystané prezentaci pod taktovkou Sony

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

13. 12. 2021 08:45

Asi budete souhlasit, že se letošní ročník The Game Awards povedl. Geoff Keighley je zkrátka člověk na správném místě, pro organizování herních akcí se jednoduše narodil. Některé chystané tituly ale trestuhodně chyběly, což platí třeba pro Hogwarts Legacy.

Reklama

  • Hogwarts Legacy se údajně mělo původně ukázat na The Game Awards
  • Ukázka byla posunuta na dosud neoznámenou prezentaci od Sony

Koncem minulého roku se ještě počítalo s tím, že vlak do Bradavic vyrazí na cestu ještě letos, nakonec tomu tak ale není. Společnost Warner Bros. navíc vyhlásila přísné embargo na jakékoliv detaily, o hře jsme se tedy nedozvěděli prakticky nic nového. To by se ale mohlo brzy změnit.

Internetem kolují spekulace, které naznačují, že se hra na The Game Awards původně opravdu měla ukázat, vydavatel se ale na poslední chvíli rozhodl ukázku vyměnit za trailer k Wonder Woman. Důvodem může být snaha o lepší načasování. Nyní se očekává, že se hra ukáže na dosud neoznámené prezentaci pod taktovkou Sony, o ní se toho ale zatím více neví.

Hogwarts Legacy vyjde příští rok, ale až po premiéře dalších Fantastických zvířat
i Zdroj: Avalanche Software / Warner Bros.

Hogwarts Legacy vyjde příští rok, ale až po premiéře dalších Fantastických zvířat

Začátkem letošního roku jsme se dozvěděli, že se nástup do školy v Bradavicích v Hogwarts Legacy odkládá na rok 2022, od té…

8. 11. 2021 08:50

Zvýšenou opatrnost Warner Bros. zřejmě nelze vyčítat. Krátce po loňském oznámení totiž došlo na malou kontroverzi kolem spisovatelky J. K. Rowling, která byla kritizována za výroky směrem k transgender komunitě. Negativní nálada částečně postihla i vznikající hru, autoři museli vysvětlovat, že autorka není přímo zapojena do vývoje, následně bylo také patřičně zdůrazněno, že titul umožní hráčům vytvořit transgender postavu.

Snad se tedy brzy dozvíme více, třeba konkrétní termín vydání. Hogwarts Legacy by mělo vyjít během příštího roku na PC a na konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama