High on Life řeší speedrunnery velmi svérázně, podívejte se
i Zdroj: Squanch Games / press kit
High on Life Novinka High on Life řeší speedrunnery velmi svérázně, podívejte se

High on Life řeší speedrunnery velmi svérázně, podívejte se

Jakub Fišer

Jakub Fišer

4. 1. 2023 11:40

Groteskní sci-fi střílečka High on Life nepřestává udivovat ani měsíc po vydání. Ve hře se objevili speedrunneři, kteří chtějí projít hrou co nejrychleji. High on Life jim v tom ale nijak nebrání, naopak je v tom podporuje.

Reklama
Reklama

  • High on Life má speciální mechaniku na odhalení speedrunnerů
  • Za urychlený průchod hrou vás však pochválí
  • Dokonce vám popřeje, ať pokoříte světový rekord

Hráči se dělí na dva tábory: ti první prozkoumávají každé zákoutí příběhu a herního světa, druzí naopak chtějí hrou projít co nejrychleji – říkáme jim speedrunneři.

YouTube účet Cracking Bananas natočil urychlený průchod hrou a zaznamenal i to, jak na to hra reaguje. High on Life vcelku rychle zjistí, že se snažíte obejít boj nebo si hru jinak ulehčit a spustí svéráznou reakci.

Umělá inteligence vašeho obleku se vás nejprve zeptá, jestli opravdu speedrunnujete. Namísto trestu vás za to ale pochválí: „Opravdu speedrunnuješ? To je v pohodě, můžeš. Vlastně si myslíme, že je to super. Přeju hodně štěstí ať překonáš světový rekord.“

Podobně humorná situace nastane, když se pokusíte pomocí jetpacku obejít bandu nepřátel. Ti si toho okamžitě všimnou a začnou na vás pokřikovat, ať se vrátíte a bojujete s nimi. „Zabil jsi 9-Torga (jeden z bossů ve hře), ale nás nezabiješ?!“ pokřikují po vás.

Titul High on Life vyšel 13. prosince na PC a Xbox One i Xbox Series X|S. Je součástí předplatného Xbox Game Pass, kde v oblíbenosti překonal i Minecraft nebo tituly ze série Forza a Halo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama