Hideo Kodžima znovu víří spekulace. Představení nové hry je blíže, než si většina z vás myslí
i Zdroj: se svolením Hidea Kodžimy
Novinka Hideo Kodžima znovu víří spekulace. Představení nové hry je blíže, než si většina z vás myslí

Hideo Kodžima znovu víří spekulace. Představení nové hry je blíže, než si většina z vás myslí

Jakub Fišer

Jakub Fišer

8. 12. 2022 11:30

Oblíbený herní vývojář Hideo Kodžima posledních pár měsíců na Twitteru poodhaluje svůj nový projekt. V rámci tweetů nyní zveřejnil další klíčovou otázkou a siluetu herce či herečky, jenž se má v nové hře objevit. Klíčovou informací ale zůstává také datum představení očekávaného titulu.

Reklama

  • Hideo Kodžima láká na další siluetu ke své připravované hře
  • Aktuální otázkou je „HOW COME?“, neboli „Jak to?“
  • Rozuzlení bychom se měli dočkat již dnes v noci, v rámci eventu The Game Awards

Kromě sdílení oblíbených skladeb od Franz Ferdinand a Cure publikuje Hideo Kodžima na svém twitterovém profilu také mysteriózní obrázky ke svým nově chystaným projektům. Včera uveřejnil další obrázek s tajemnou siluetou a nápisem „HOW COME?“ (česky „Jak to?“).

Podle dostupných informací jde o další lákadlo na jeho chystaný videoherní projekt Overdose. Jiní však hovoří o tom, že twitterová lákadla Hidea Kodžimy mohou mít co do činění i s dalším údajně připravovaným projektem, a sice Death Stranding 2. Inu, otázek je více než odpovědí.

V minulosti sdílel Kodžima podobné siluety s otázkami „WHO“ (česky „Kdo“) a „WHERE“ (česky „Kde“). Nyní již víme, že první silueta patřila americké herečce Elle Fanningové a druhá japonsko-australské herečce Šiori Kucunaová. Identita třetí osoby je zatím neznámá a ani fanoušci si se siluetou moc neví rady.

Ani jedna z údajných připravovaných her zatím nebyla oznámena, proto se řeší zejména to, kdy k tomu dojde. Dle některých zdrojů by mohl být alespoň jeden z Kodžimových projektů prezentován na konferenci The Game Awards, která se odehraje již v noci z dneška na pátek.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama