Hideo Kodžima promluvil na slavnostním zahájení Gamescomu. Publikum zanechal v němém úžasu
i Zdroj: Gamescom / Opening Night Live event press kit
Kuriozity Novinka Hideo Kodžima promluvil na slavnostním zahájení Gamescomu. Publikum zanechal v němém úžasu

Hideo Kodžima promluvil na slavnostním zahájení Gamescomu. Publikum zanechal v němém úžasu

Jakub Fišer

Jakub Fišer

24. 8. 2022 11:15

Na včerejším Gamescom eventu Opening Night Live (ONL) promluvil krom dalších hvězd také japonský vývojář Hideo Kodžima. Žádnou novou videohru ale nepředstavil, namísto toho udělal promo vlastnímu podcastu.

Reklama

  • Hideo Kodžima vystoupil na Opening Night Live Gamescomu 2022 – a všem vytřel zrak
  • Nepředstavil však nástupce Death Stranding ani žádnou jinou videohru
  • Fanoušky místo toho nalákal na svůj podcast Brain Structures, který uvede exkluzivně Spotify v září tohoto roku

Hideo Kodžima vede společnost Kojima Productions, o které se ví, že po triumfu s Death Stranding chystá pomalu ale jistě další velký titul. Fanoušci díla japonské vývojářské ikony tak trochu očekávali, že se dočkají alespoň odtajnění nového titulu právě na Gamescomu 2022, když ne kompletního představení nebo traileru.

Nemalá část publika tak propukla v radost, když moderátor úvodní konference Geoff Keighley ohlásil vystoupení “svého dobrého přítele” Hidea Kodžimy. Ten se na přednahraném medailonku představil v japonštině a rovnou zkraje proslovu jasně stanovil, že na nových hrách pracuje, ale v tuto chvíli o nich mluvit nebude.

Namísto nových herních děl tak představil něco trochu jiného. Navázal speciální spolupráci se streamovací platformou Spotify. V září tam – a jenom tam – uvede svůj vlastní podcast Brain Structure, který bude vysílán po celém světě v japonské i anglické verzi.

Overdose má být nový horor od Hidea Kodžimy. Hlavní roli si střihne Margaret Qualley, která se představila v Death Stranding
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment

Overdose má být nový horor od Hidea Kodžimy. Hlavní roli si střihne Margaret Qualley, která se představila v Death Stranding

Na čem pracuje Hideo Kodžima? Tato otázka trápí insidery, novináře, ale především fanoušky jeho práce, kteří se těší na…

8. 6. 2022 10:38

Nebude to ale jen o Kodžimovi, protože on sám si bude do podcastu zvát zajímavé hosty z kulturních okruhů, mimo jiné i novináře a moderátora velkých herních událostí Geoffa Keighleyho.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama