Hernímu světu vládnou domácí mazlíčci. Kuriózní požadavky týkající se jich mají i hráči Diablo Immortal
i Zdroj: Blizzard
Mobilní hraní Diablo Immortal Novinka Hernímu světu vládnou domácí mazlíčci. Kuriózní požadavky týkající se jich mají i hráči Diablo Immortal

Hernímu světu vládnou domácí mazlíčci. Kuriózní požadavky týkající se jich mají i hráči Diablo Immortal

Jakub Fišer

Jakub Fišer

26. 7. 2022 11:10 1

Multiplayerové RPG Diablo Immortal bylo již několikrát meritem mnoha peprných diskuzí hráčů a fanoušků videoher. Vždy ale šlo o mikrotransakce, novinky ve hře nebo snad obtížnost jistých bossů. Diskuze, kterou rozdmýchali hráči nyní, je však mnohem kurióznější.

Reklama

  • Hráči Diablo Immortal už si nestěžují na mikrotransakce
  • Nyní je trápí nemožnost pohladit pejska v městě Westmarch
  • Dle vývojářů z Blizzardu žádná taková funkce do hry nemíří

Uživatel s přezdívkou u/Chillaxinus podal na Blizzard požadavek, aby vývojáři přidali do hry možnost hladit psa. Prosba se vztahuje k psovi, který se nachází na prostranství Rakkis Plaza ve městě Westmarch. Podle hráčů chodí z místa na místo, jakkoliv interagovat s ním však není možné.

Reakce Blizzardu na sebe nenechala dlouho čekat, zdaleka ale není podle představ hráčů. Vývojáři vyvěsili na účet Diablo Immortal na síti Twitter video, ve kterém vidíme malého psíka točícího se v klubíčku v baru ve městě Westmarch. Ani u tohoto psiska však není možné “stisknout” tlačítko pro hlazení.

Další reakce tvůrců na prosby hráčů nenásledovaly, proto se rozjel kolotoč vtipů. Někteří se snaží vtipkovat na účet zoufalých hráčů, když tvrdí, že k tomu, aby se aktivovala možnost pohladit psa ve Westmarchi, musíte být alespoň ve skupině čtyř hráčů. Jiní zase uvádí, že vývojáři do hry tuto možnost implementovali, je však uzamčena měsíčním poplatkem.

Hráči zničehonic otáčí – Diablo Immortal je podle nich v některých ohledech skvělá hra
i Zdroj: Blizzard / Diablo Immortal press kit

Hráči zničehonic otáčí – Diablo Immortal je podle nich v některých ohledech skvělá hra

Kritika kolem MMORPG se zčistajasna mění o 180 stupňů. Hráči najednou mluví o Diablu Immortal jako o skvělé hře, ale má to…

19. 7. 2022 14:40
6

V každém případě to ukazuje, že domácí mazlíčci mají ve hrách jednoznačně svůj důvod. Samotný příběh lépe přibližují hráčům – vzpomeňme třeba na GTA V, kde měl Franklinův pes důležitou roli v první polovině příběhu. Internetem nyní koluje obsah spojený s videohrou Stray, kde pro změnu celou dobu hrajete za kočku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama