Herec Dave Bautista by se chtěl objevit ve filmové adaptaci Gears of War
i Zdroj: Xbox Wire
Novinka Herec Dave Bautista by se chtěl objevit ve filmové adaptaci Gears of War

Herec Dave Bautista by se chtěl objevit ve filmové adaptaci Gears of War

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 11. 2022 18:18

Nedávné oficiální potvrzení příprav filmové adaptace série Gears of War pod křídly Netflixu samozřejmě zaujalo fanoušky, kteří začali spekulovat nad možným obsazením. Mezi nejpopulárnější tváře patří rozhodně Dave Bautista. Bývalý wrestler se ostatně objevil jako hratelná postava v multiplayeru pátého dílu a na sociálních sítích sám naznačuje, že by si ve filmu rád zahrál.

Reklama
Reklama

  • Dave Bautista na sociálních sítích avizuje, že by si chtěl zahrát ve filmu Gears of War
  • Dříve se objevil přímo ve hře
  • Je také oblíbeným tipem fanoušků a do světa Gears se náramně hodí

Herec s drsným vzezřením a obří muskularitou se objevil jako Drax v sérii Guardians of the Galaxy a právě stavbou těla by mezi drsné vojáky ve světě Gears perfektně zapadal. Na svém Twitteru zveřejnil starší propagační video, ve kterém oblékl brnění jednotek Gears.

Na příspěvek reagoval i tvůrce původní trilogie Cliff Bleszinski. Ten oznámil, že by Bautista byl jeho první volbou. Herec měl údajně sám dříve navrhovat filmovou adaptaci Gears of War studio Warner Bros., námluvy ale nakonec neklaply. Bautista kvůli tomu odmítl roli v pokračování série Rychle a zběsile.

V současnosti se objeví v pokračování detektivky A Knives Out (Glass Onion), Knock at the Cabin M. Nighta Shyamalana nebo třetím díle superhrdinské ságy Guardians of the Galaxy. S Netflixem v minulosti spolupracoval třeba na zombie snímku Army of the Dead. Možné partnerství je tedy velmi reálné.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama