Haunted Chocolatier od tvůrce Stardew Valley se připomíná v dalším obrázku s pár drobky informací o vývoji
i Zdroj: Eric Barone / Twitter
Haunted Chocolatier Novinka Haunted Chocolatier od tvůrce Stardew Valley se připomíná v dalším obrázku s pár drobky informací o vývoji

Haunted Chocolatier od tvůrce Stardew Valley se připomíná v dalším obrázku s pár drobky informací o vývoji

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 8. 2022 09:47

Sólo vývojář Eric “ConcernedApe” Barone se podělil o další screenshot se zvého připravovaného projektu Haunted Chocolatier. Připomněl tak, že na hře stále pracuje a zároveň využil příležitosti, aby do světa vypustil pár podrobností o tom, jak vývoj pokračuje.

Reklama

  • Eric Barone připomíná Haunted Chocolatier
  • Hra bude stát stejně jako Stardew Valley, vydání je ale stále daleko

Obrázek ukazuje hlavního hrdinu, kterak stojí ve dveřích rozlehlého a potemnělého panství. Připomeňme si, že novinka od autora obřího farmářského hitu Stardew Valley láká na profesi čokolatéra ve značně netradičním prostředí plném duchů a dalších temných entit. Hráči budou spravovat vlastní prodejnu s dobrotami, bojovat s příšerami, získávat ingredience a dle všeho opět budovat vztahy s obyvateli městečka.

Na dotazy fanoušků pak opět připomněl, že hru vytváří od úplného základu, vyjma výjimečného prvku využitého ze Stardew Valley. Vzhledem k tomu, že Barone tituly rád vyvíjí sám (další osoby přizve až k vydání a lokalizaci), bude tvorba ještě nějakou dobu trvat. V posledním blogovém příspěvku na oficiálním webu, z prosince loňského roku, avizuje, že teprve vytváří základní herní mechanismy.

V odpovědích také zopakoval, že nepůjde o pokračování Stardew Valley, ale zřejmě se hry budou odehrávat ve stejném světě, respektive na sebe budou příběhově nějakým způsobem napojeny. Sám Barone ale zatím neví, jak moc. Vedle toho také oznámil, že hra bude zřejmě stát stejně, jako Stardew Valley. To v současnosti stojí 15 dolarů, tedy zhruba 400 korun. Pokud Haunted Chocolatier nabídne stejnou porci skvělé zábavy, půjde o výbornou nabídku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama