Halo Infinite nabídne v multiplayeru větší kontrolu nad výběrem režimů. Náhodné slosování zčásti nahradí vlastní volba
i Zdroj: Hrej.cz
Halo Infinite Novinka Halo Infinite nabídne v multiplayeru větší kontrolu nad výběrem režimů. Náhodné slosování zčásti nahradí vlastní volba

Halo Infinite nabídne v multiplayeru větší kontrolu nad výběrem režimů. Náhodné slosování zčásti nahradí vlastní volba

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 12. 2021 12:20

Online složka Halo Infinite, kterou si můžete bez nutnosti placení zkoušet už po několik týdnů, nabídne do konce prosince větší volnost při výběru režimů. Jejich základní rozdělení do čtyř seznamů řízených náhodou bude na žádost komunity doplněna o samostatnou kategorii Fiesta, Tactical Slayer (SWAT) a Free-For-All. Plnění výzev spojených se specifickým herním režimem bude tudíž následně podstatně jednodušší.

Reklama

  • Halo Infinite rozšíří svůj matchmaking o větší počet playlistů
  • Do konce roku přibude Fiesta, Tactical Slayer a Free-For-All
  • V přípravě je také Social Slayer

Zprávu za 343 Industries přinesl komunitní manažer studia, John Junyszek. Ve svém delším příspěvku rozvádí, že ačkoli je volba režimů ve své rozšířené verzi plánována ještě do konce roku, jejího přidání se nedočkáme s kampaní. Jinými slovy, trojice playlistů Fiesta, Tactical Slayer (SWAT) a Free-For-All přibude jako individuální volba až v rozmezí 8. a 31. prosince. 

Obdobná procedura nastane i u rozšíření matchmakingu o playlist Social Slayer, tedy seznam režimů z Halo 3 obsahující variace na Team Slayer. V jeho případě se však nedočkáme ještě letos, nýbrž po vánočních svátcích. Co se naopak týká režimů úplně nových, jejich zařazení do existujících playlistů bude předcházet testování komunitního zájmu prostřednictvím eventů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama