Halo Infinite nabídne svou první ochutnávku kooperace průběhem léta
i Zdroj: Xbox Game Studios / 343 Industries
Halo Infinite Novinka Halo Infinite nabídne svou první ochutnávku kooperace průběhem léta

Halo Infinite nabídne svou první ochutnávku kooperace průběhem léta

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

8. 6. 2022 15:00

Už po řadu měsíců se v komunitě Halo očekává, že Halo Infinite dostane svou kooperaci letos. Podle posledních zpráv se tak stane v srpnu. Pokud jste nicméně součástí programu Halo Insider, získáte šanci, že si s parťákem zahrajete už o měsíc dříve. Už během léta odstartuje totiž první test.

Reklama

  • Halo Infinite nabídne v červenci test online kooperace
  • Pro možnou účast je nutná registrace do programu Halo Insider

„Vzhledem k tomu, že online kooperativní režim kampaně dorazí do Halo Infinite koncem roku, plánujeme v červenci nabídnout test pro členy Halo Insider,“ uvádí vývojáři na Twitteru. Se zohledněním chystaného split-screenu není pak řečeno nic nového. Podle roadmapy, kterou studio uvolnilo k letošnímu dubnu, víme jen to, že i on má svým vydáním spadat do roku 2022.

Pokud se chcete do testu kooperace zapojit, musíte se zavčasu registrovat jako Halo Insider. Tento program, jenž dlouhodobě pojí hráče a vývojáře Halo Infinite, slouží k tomu, aby se hra dále zlepšovala a vyhovovala komunitě. Je však radno dodat, že sám účet nijak negarantuje váš přístup ke kooperaci. Pakliže si jej tak založíte, máte pouze šanci, že budete zvoleni.

Kromě kooperativní kampaně, na níž tým láká, lze dále zmínit i jiné funkce, jež hráči postrádají. Co se týká těch oficiálně potvrzených, už od vydání vyhlížíme režim Forge, jenž byl opakovaně odkládán a má dorazit s třetí sezónou. Z těch méně jistých je tu pak také domnělá variace na battle royale. Takzvaný projekt Tatanka, jak je pracovně nazýván, má podle neoficiálních zdrojů nadále vznikat, přičemž má přebírat i některé prvky z kampaně. Podle spekulací se má pojit se čtvrtou sezónou, což při nyní běžící druhé sezóně naznačuje, že by mohl vyjít v roce 2023.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama