Gungrave G.O.R.E po letech čekání konečně vyjde. Třetí díl brutální série uvidíme na podzim
i Zdroj: Prime Matter / Iggymob
Novinka Gungrave G.O.R.E po letech čekání konečně vyjde. Třetí díl brutální série uvidíme na podzim

Gungrave G.O.R.E po letech čekání konečně vyjde. Třetí díl brutální série uvidíme na podzim

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

27. 8. 2022 07:50

Už je to nějaká doba, co víme o Gungrave G.O.R.E, jež navazuje na starší střílečku Gungrave a její pokračování Overdose pro PS2. Titul byl ohlášen už v roce 2017, když nám ho jako třetí díl série poprvé ukázali lidé z jihokorejského studia Iggymob. Své vydání nicméně neměl nespatřit dalších pět let. Prime Matter totiž až k letošnímu roku oznámil, že se tak stane v roce 2022. A když už se blížíme k završení roku, potvrdili i konkrétní datum.

Reklama

  • Třetí díl série Gungrave s přídavkem G.O.R.E dostává datum vydání
  • 22. listopadu zamíří na PC a předchozí i současné konzole

Third-person akce, kde G.O.R.E stojí za Gungrave Gunslinger of REsurrection, vyjde 22. listopadu na PC, Xbox One, Xbox Series, PS4 a PS5. Oznámení přichází přes Gamescom, kde bylo doprovázeno novým trailerem. Ten rámuje páteř příběhu, hlavní postavy i ústřední antagonisty. Nezapomíná ovšem ani na boje, které jsou alfa omegou série. Stále tak víme, že si značka stále udržuje svou zběsilost i styl, a to i dvacet let po svém vzniku.

Pokud se vám paměť po letech čekání již trochu zamlžila, nebo jste o hře jaktěživ neslyšeli, připomínáme některé základní souvislosti. Příběh, jenž bude mít okolo 12 hodin, sleduje tým zabijáků, kteří se ujímají likvidace drogového kartelu SEED. Tým pověřený jeho eliminací sestává celkem ze čtyř členů – Quartz, Bunjiho, Dr. Asoa a Miky – a vašeho titulního Gungravea.

Pakliže jde o hratelnost, můžete zase čekat, že značka dostojí svému jménu. Hra bude znovu řádně krvavá podívaná, kde nejenže vkročíme do oblastí jihovýchodní Asie, ale také spojíte střelbu s bojovým uměním. Skrze bezedné množství nábojů vašich duálních pistolí Cerberus vytvoříte třeba plynulé kombo, kde vyšlete salvu kulek a poté i pěsti pro maximální efekt. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama