Guerrilla Games možná tvoří multiplayerový režim pro Horizon Forbidden West
i Zdroj: Hrej.cz
Horizon Forbidden West Novinka Guerrilla Games možná tvoří multiplayerový režim pro Horizon Forbidden West

Guerrilla Games možná tvoří multiplayerový režim pro Horizon Forbidden West

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

30. 9. 2021 11:48

Je dobře známo, co nyní vzniká v dílně studia Guerrilla Games, vývojáři finišují Horizon Forbidden West, který by měl vyjít v polovině února. Po vzoru prvního dílu by mělo jít o singleplayerovou záležitost, pracovní nabídky nicméně naznačují, že bychom se mohli dočkat i multiplayeru.

Reklama

  • Pracovní nabídka vzbudila spekulace o multiplayeru pro Horizon Forbidden West
  • Vývojáři shánějí designéra, který by pracoval na guildovním systému
  • Studio se k situaci zatím nevyjádřilo

Na pracovní nabídku upozornil příspěvek na fóru ResetEra. Guerrilla Games poptavají designéra, který by tvořil guildovní systém umožňující hráčům sdružovat se do skupin a společně prozkoumávat svět. Uchazeč o práci by měl mít zkušenosti s narativním designem v open-world RPG titulech.

Pod příspěvkem se rovnou začalo spekulovat, zda by mohlo jít o multiplayer pro Horizon Forbidden West. O něm se autoři zatím nezmínili, k tomu ale mohou mít pádné důvody. Multiplayerový režim by nemusel být doručen se základní hrou, dorazit by mohl až později. Něco takového už ostatně v dnešní době není nic zvláštního, podobně vznikly Legends pro Ghost of Tsushima, jako příklad mohou posloužit i Factions, které nyní tvoří studio Naughty Dog pro The Last of Us Part II.

Pro Guerrilla Games by bylo určitě lepší, pokud by si informace o multiplayerovém přídavku nechali pro sebe, aby zbytečně nevzbuzovali velké očekávání na straně nadšených fanoušků. Na případné potvrzení si každopádně budeme muset počkat. A kdo ví, třeba se pracovní nabídka týká úplně jiného projektu. Horizon Forbidden West vyjde 18. února na konzolích PlayStation 4 a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama