GTA: The Trilogy vyjde na Switch ve fyzické podobě příští měsíc
i Zdroj: Rockstar Games
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Novinka GTA: The Trilogy vyjde na Switch ve fyzické podobě příští měsíc

GTA: The Trilogy vyjde na Switch ve fyzické podobě příští měsíc

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

22. 1. 2022 09:50

Když remasterovaná trilogie GTA dospěla v loňském roce ke svému osudovému vydání, právě přenosná verze pro Switch byla tou nejvíce kritizovanou. Problematičnost frameratu, rozmazanost obrazu a celková nedotaženost byla navíc v kontrastu ostatních platforem doplněna i o odklad fyzické verze. Čekání na její příchod se nicméně podle Nintenda již chýlí ke konci.

Reklama


Bylo potvrzeno, že definitivní edice GTA se na cartridge objeví 11. února. Jedná se tudíž o bezmála dvouměsíční zpoždění za vydáním všech ostatních fyzických verzí, které se k nám po vlastním odkladu dostaly 17. prosince. Původní datum vydání všech fyzických verzí připadalo přitom na 7. prosince.

Remastery se od svého listopadového vydání dočkaly hned několika patchů, ani jeden je ovšem nedokázal zcela vysvobodit z okovů chyb, které je sužovaly. Je však třeba přiznat, že některé dílčí problémy, jako byl například kritizovaný efekt deště, adresovány již byly. Podobně tomu bylo i u části obtíží se zvukem, modely postav nebo neposednou kamerou. Stále se však určitě nejedná o stav, jenž bychom s klidným svědomím označili za „definitivní“.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama