GTA Online na Xbox 360 a PlayStation 3 po téměř osmi letech končí
i Zdroj: Hrej.cz
Grand Theft Auto V Novinka GTA Online na Xbox 360 a PlayStation 3 po téměř osmi letech končí

GTA Online na Xbox 360 a PlayStation 3 po téměř osmi letech končí

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 6. 2021 22:00

Téměř osm let. Tak dlouho tu s námi je Grand Theft Auto V. Za tu dobu jsme se dočkali dvou nových generací konzolí, což ale neznamená, že by došlo na pokles v prodejích, hra se nakoenc stala nejvýdělečnějším produktem zábavního průmyslu. Svou premiéru si Los Santos odbylo ještě na stařičkém Xbox 360 a PlayStation 3, kde nyní končí končí.

Reklama

  • Rockstar oznámil ukončení online služeb pro GTA Online, L.A. Noire a Max Payne 3
  • GTA Online končí závěrem letošního roku, ostatní už 16. září

Tuto novinku Rockstar oznámil dnes s tím, že se studio posouvá na plnou podporu  GTA Online na PS4, Xbox One a PC, zároveň se chystá na vydání vylepšené verze pro PlayStation 5 a Xbox Series. „PlayStation 3 a Xbox 360 verze GTA Online, včetně stat trackingu, bude ukončena 16. prosince. Stejně tak bude ukončen prodej Shark Cards pro GTA Online na PS3 a X360, a to 15. září,“ prozrazuje tisková zpráva na oficiálních stránkách.

GTA Online je sice největším, ale nikoliv jediným projektem, jehož online služby budou ukončeny. 16. září se také uzavřou online servery pro Max Payne 3 a L.A. Noire. Jak hráči na sociálních sítích potvrzují, bude se jednat o ukončení jedné dlouhé éry, kterou snad už brzy vystřídá další.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama