GRID Legends vyjde v únoru. Codemasters se zaměřují na prohloubení kariérního režimu a zvětšení vozového parku
i Zdroj: Hrej.cz
Grid Legends Novinka GRID Legends vyjde v únoru. Codemasters se zaměřují na prohloubení kariérního režimu a zvětšení vozového parku

GRID Legends vyjde v únoru. Codemasters se zaměřují na prohloubení kariérního režimu a zvětšení vozového parku

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

4. 12. 2021 14:00

Vývojáři z Codemasters nás pod dohledem EA už několik dní dopředu lákali na bližší představení svého nejnovějšího titulu. Hru s přičiněním svého majitele odhalili na letošním veletrhu E3, přičemž nechyběla ani ukázka vícero druhů vozidel. Nově se dozvídáme o datu vydání a základních herních prvcích.

Reklama

  • Codemasters oznamují datum vydání GRID Legends spolu s uvolněním nového traileru
  • Hra vyjde 25. února 2022 pro PC i staré a současné konzole

Hlavní zprávou informačního materiálu se samozřejmě stává datum vydání. Hry se podle aktuálních informací dočkáme 25. února 2022, a to na PC, PlayStationu 4|5, Xboxu One a Xboxu Series. 

Prim sehraje příběhová, akcí napěchovaná kariéra. Hlavní roli tentokrát zastoupí funkce míchání realit, projevující se setkáním vozidel, jako jsou tahače, závodní speciály či vozidla brázdící běžné silnice. Unikátních strojů se má ve hře objevit více než sto, a to napříč 130 tratěmi hostícími souběžně 22 závodníků.

V návaznosti na růst garáže dochází i na rozšiřování režimů. Kromě kariéry se tak dostává i na Eliminaci či zajímavě znějící Electric Boost, spočívající v ovládání elektroaut a sběru vylepšení. Největším lákadlem se ale nejspíše stane Multi-Class, kde se v témže závodě utká směsice vozidel. Inu, každý si zřejmě vybere.

Změna se dotkla i umělé inteligence. Závodníci získávají na osobnosti, od níž si máme podle tvůrců slibovat takové chování, které již nebude odpovídat jednomu danému schématu. Pro uzpůsobení celkového zážitku vlastnímu vkusu přibývá rovněž editor závodů. S jeho využitím půjde měnit počasí i nastavení pravidel.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama