Grand Theft Auto už si můžete zahrát i na hodinkách. Dokazuje to vtipný port Vice City Stories
i Zdroj: Rockstar Games / GTA Vice City Stories press kit
Mobilní hraní Grand Theft Auto: Vice City Stories Novinka Grand Theft Auto už si můžete zahrát i na hodinkách. Dokazuje to vtipný port Vice City Stories

Grand Theft Auto už si můžete zahrát i na hodinkách. Dokazuje to vtipný port Vice City Stories

Jakub Fišer

Jakub Fišer

28. 11. 2022 18:10

Internetový kutil vystupující na Redditu pod přezdívkou u/Langrizer se postaral o „nemožné“. Rozjel GTA Vice City Stories, původně vydané pro PlayStation Portable, na chytrých hodinkách Samsung Galaxy Watch 4.

Reklama
Reklama

  • Kutilovi z Redditu se podařilo rozjet GTA Vice City Stories na hodinkách
  • Použil k tomu Samsung Galaxy Watch 4 s čipsetem Exynos W920
  • Hra běžela plynule, kvůli maličkému 1,4″ displeji se ale nehraje pohodlně

Fantazii se meze nekladou, a v kutilství to platí dvojnásobně. Mimořádným úspěchem se pochlubil na Redditu bastlíř jménem u/Langrizer. Hru ze série Grand Theft Auto totiž rozjel na chytrých hodinkách značky Samsung.

Pro účely tohoto kutilského projektu posloužily hodinky Galaxy Watch 4 korejského Samsungu, které pohání čipová sada Exynos W920, založená na dvou jádrech Cortex A55. Stačilo do systému Wear OS 3.0 založeném na Androidu 11 nainstalovat emulátor a hodinky rozjely GTA Vice City Stories z roku 2006.

GTA Vice City Stories je hra původně koncipovaná pro handheld PSP, později však dorazila v plnohodnotné konzolové verzi také na PlayStation 2. Na hodinkách Samsung běží relativně plynule, zábavu z hratelnosti však limituje malý 1,4″ displej s rozlišením 450 × 450 pixelů. I když on ten displej na PSP nebyl o moc lepší – kapesní konzole od Sony disponovala 4,3″ LCD TFT panelem s rozlišením 480 × 272 pixelů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama