Gran Turismo 7 čeká příští týden další rozšíření vozového parku
i Zdroj: PlayStation Studios / Polyphony Digital
Gran Turismo 7 Novinka Gran Turismo 7 čeká příští týden další rozšíření vozového parku

Gran Turismo 7 čeká příští týden další rozšíření vozového parku

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

24. 7. 2022 09:45

Tvůrce Gran Turismo Kazunori Jamauči uvedl, že příští bezplatná aktualizace sedmého dílu série dorazí do hry už příští týden. I tentokrát dojde na přidání aut, konkrétně tří. Jak už je v tuto chvíli zvykem, Jamauči událost poctil na Twitteru, kde uveřejnil černobílé siluety chystaných vozů.

Reklama

  • Gran Turismo 7 nabídne od dalšího týdne trojici nových vozů
  • Aktualizaci znovu oznámil hlavní tvůrce série Kazunori Jamauči

Hráči se ve většině shodují, že nejnovější patch pro Gran Turismo 7 přinese trojici vozů, kterým zleva odpovídá: Nissan RS Turbo Skyline Super Silhouette v modelu 1982/3 – který nefiguroval v sérii od druhého dílu –, Maseratti A6GCS Spider a Porsche 918. Jelikož všechny předchozí patche prokázaly tradici přinášet více než jen auta – např. tratě a menu pro GT Café, lze očekávat, že tentokrát tomu nebude jinak.

Studio Polyphony většinou nový patch pro svou hru přináší v první polovině týdne, ideálně v pondělí, jak tomu bylo u nedávného přidání okruhu ve Watkins Glen a trojice aut – Suzuki V6 Escudo Pikes Peak Special ’98, Ford Roadster z roku 1932 a Suzuki Vision Gran Turismo ve verzi Gr.3. 

Samozřejmě, jak jsme vás stačili už dříve informovat, od letošního roku není série spjata pouze se světem her, ale i filmu. Vedle vzniku dalších dílů se tak podívá i na filmová plátna, a to potenciálně už tak brzy jako v srpnu příštího roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama