Gotham Knights nakonec poběží na konzolích ve 30 FPS. Hra se rozšíří i o arénový režim pro 4 hráče
i Zdroj: WB Games Montréal / WB Games
Gotham Knights Novinka Gotham Knights nakonec poběží na konzolích ve 30 FPS. Hra se rozšíří i o arénový režim pro 4 hráče

Gotham Knights nakonec poběží na konzolích ve 30 FPS. Hra se rozšíří i o arénový režim pro 4 hráče

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

15. 10. 2022 09:10

WB Montréal, kteří si na 21. října brousí zuby s vydáním dlouho připravovaného Gotham Knights, dávají najevo, že kampaň nebude jediná kooperativní část, kterou hra nabídne. Těm, kteří doufali, že nad rámec online kooperace příběhu budou moci brázdit ulice temného města až ve čtyřech lidech, se jejich přání alespoň z části splní. Nový režim, Heroic Assault, jenž bude kompletně oddělen od příběhové linky, bude zdarma přidán 29. listopadu a bude podporovat až čtyři hráče v jedné hře.

Reklama

  • Gotham Knights nabídnou samostatný kooperativní režim pro čtyři hráče
  • Vyjde 29. listopadu a nabídne průchod víceúrovňovými arénami
  • Autoři taktéž potvrdili, že hra na konzolích nabídne jen 30 FPS

Vývojáři ve svých FAQ popsali, že se Heroic Assault bude odehrávat arénách o 30 patrech, kde dokončení úkolů, jako je poražení nepřátel, dává přístup do dalšího patra. Pro ty, kteří tak doufali, že by na starším vyjádření ke kooperaci mohlo dál něco změnit, přinášíme pouze opakování již řečeného. Gotham Knights nabídne společný průchod městem jen ve dvou, a to bez možnosti crossplaye.

Co se týče detailů režimu, vše lze zatím předpokládat než pokládat na faktech. Jelikož je např. i pro online variantu příběhové kampaně vyžadováno PS Plus, resp. Xbox Live Gold, lze očekávat, že tomu tak bude i zde. Pokud jde zase o to, zda je vůbec nějaký důvod, proč se do hraní pustit – jako třeba vybavení, které v kampani nenajdete –, to vývojáři zatím nepotvrdili. 

Jde-li o zážitek jako takový, zde naopak byli herní autoři konkrétní. Ve vyjádření podaném na Discordu se výkonná producentka nechala slyšet, že titul nakonec na PS5 i Xbox Series poběží jen ve 30 FPS a bez volby grafického režimu.

„Vím, že mnozí z vás přemýšlejí o tom, zda také Gotham Knights nabídnou na konzolích režim výkonu. Vzhledem k typům funkcí, které hra obsahuje, jako je poskytování plně nepřerušovaného kooperativního zážitku ve vysoce detailním otevřeném světě, to není tak jednoduché jako snížení rozlišení a získání vyšší snímkové frekvence. Z tohoto důvodu naše hra nemá možnost mezi volbami výkon/kvalita a na konzolích poběží ve 30 FPS."

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama