Gotham Knights bude pro úplné vytěžení příběhu nutné hrát vícekrát
i Zdroj: Warner Bros Montréal
Gotham Knights Novinka Gotham Knights bude pro úplné vytěžení příběhu nutné hrát vícekrát

Gotham Knights bude pro úplné vytěžení příběhu nutné hrát vícekrát

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 9. 2022 09:20

Warner Bros Montreal chce, abychom v jeho Gotham Knights strávili více času, něž kolik zabere jeden jediný průchod. Geoff Ellenor, který je ředitelem vývoje, pro magazín PLAY uvedl, že přepínání hrdinů ovlivní i viděnou perspektivu příběhových událostí. Podle jeho slov nepůjde tak pouze o mechanismus pro ovlivnění hratelnosti.

Reklama

  • Gotham Knights nabídne trochu odlišné scény podle toho, kterou postavu budeme ovládat
  • Změna se má týkat jak dialogů, tak i upraveného chování postav

„Neuvidíte všechno během jednoho hran. A to jen proto, že zde existuje až příliš velké množství obsahu, které je jedinečné pro konkrétního hrdinu a jeho vnímání, co se děje a co se stalo,“ tvrdí Ellenor. Pokud jde o cutscény, herní režisér Wilson Mui dodatečně vysvětlil, že ačkoli budou v základu probíhat podobně, hráči uvidí jisté změny podle toho, za koho v sekvenci zrovna hrají (tedy buď Batgirl, Robina, Nightwinga, či Red Hooda).

„Strukturálně vystavíme velmi podobnou scénu, která sice slouží všem postavám, ale zároveň má každá svou verzi." Upřesněním bylo pak to, že postavy tak pronáší třeba jiné repliky, jinak se pohybují a mají jinou historii s některými postavami, jež ve scéně vystupují. „Pokud byste chtěli hrát za Batgirl, dostanete její verzi scény, ale pokud zde budete hrát za Robina, dostanete zase jeho variantu. Některé ze  scén jsou si velmi podobné, ale budou zde i drobné rozdíly,“ vzkazuje Mui.

Nakolik je tato tvrzení záhodno brát doslovně, je pochopitelně předčasné soudit. Titul na PS5, Xbox Series i PC ostatně zamíří až 21. října, takže než se tak stane, můžeme jen naslouchat tomu, co nám vývojáři sdělí.

Harley Quinn se utrhla ze řetězu. V ukázce z Gotham Knights se pustila do Nightwinga
i Zdroj: Warner Bross.

Harley Quinn se utrhla ze řetězu. V ukázce z Gotham Knights se pustila do Nightwinga

Studio WB Games naposledy představilo záporáky z Gotham Knights, mezi kterými figurovala i Harley Quinn. A právě ta nyní…

26. 8. 2022 10:08
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama