God of War Ragnarök nabídne české titulky
i Zdroj: Hrej.cz
God of War Ragnarök Novinka God of War Ragnarök nabídne české titulky

God of War Ragnarök nabídne české titulky

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

8. 10. 2021 07:55

Studio Santa Monica ve spojení s českým zastoupením Sony opět potvrzuje podporu tuzemských hráčů. I nejnovější díl God of War se v osudovém zúčtování s bohy dálného severu dočká oficiální české lokalizace v podobě titulků.

Reklama

  • God of War Ragnarök u nás vyjde s českými titulky

Naše mateřština se tak po nedávném potvrzení u Horizon Forbidden West nebo ještě čerstvěji u Gran Turismo 7, podívá vedle dalších 21 jazyků i do pokračování God of War z roku 2018. Návštěva všech devíti světů norské mytologie se za předpokladu nenarušeného vývoje uskuteční v následujícím roce, a to na PlayStationu 4 i PlayStationu 5. Na konkrétní datum, kdy se tak stane, si ovšem budeme muset ještě nějakou chvíli počkat. 

Ve své plné šíři vylíčí potvrzené završení moderní ságy přípravu Krata i Atrea na předpovězenou bitvu o konci a znovuzrození světa i jejich jiskřící vztah, jenž se po pauze opět vyvinul. Z dřívějších zpráv víme, že se vedení vývoje tentokrát nechopil Cory Barlog, pracující v mezičase na jiné hře, nýbrž jeho kolega a veterán týmu Eric Williams. Posuneme-li se navíc ještě o kus blíže současnosti, pak přímo z úst Christophera Judge zaznělo, že odklad Ragnaröku nepřišel jen vinou pandemické situace, ale i kvůli dočasnému zhoršení jeho zdraví.

Možnost povýšení z předchozí na současnou generaci PlayStationu bude u God of War Ragnarök stejně jako u Gran Turismo 7 řešena formou 10dolarového příplatku

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama