God of War Ragnarök v listopadu trhnul rekord letošního roku fyzických prodejů na Xzone
i Zdroj: Sony Santa Monica / Ragnarök press kit
Byznys Novinka God of War Ragnarök v listopadu trhnul rekord letošního roku fyzických prodejů na Xzone

God of War Ragnarök v listopadu trhnul rekord letošního roku fyzických prodejů na Xzone

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 12. 2022 17:10

Herní obchodní řetězec Xzone se na začátku prosince pochlubil výsledky prodejů fyzických kopií her a dalších herních doplňků za letošní listopad. Oznámil, že se God of War Ragnarök během měsíce stal nejprodávanější hrou roku. Zajímavý je i poměr prodejů na PlayStation 5 a PlayStation 4.

Reklama

  • Obchod Xzone se pochlubil fyzickými prodeji za listopad
  • Ovládl je God of War Ragnarök, i díky ohromným předobjednávkám
  • Konzolím také vládne PlayStation 5, merchi Kingdom Come, deskovým hrám karty Pokémon

O tom, že se bude Ragnarök prodávat extrémně dobře byl na začátku listopadu přesvědčen i konkurenční řetězec JRC, na jeho výsledky si ale budeme muset ještě počkat. 

„Ihned po spuštění předobjednávek God of War Ragnarök bylo jasné, že se nám tady rýsuje nejprodávanější hra roku. A to se nám v den vydání potvrdilo. God of War u nás ovládl nejen listopadový žebříček, ale už teď víme, že takřka jistě i celý rok,“ okomentoval launch očekávané exkluzivity pro konzole PlayStation Martin Schovanec z Xzone. Připomínáme, že v naší recenzi si hra odnesla absolutní známku a zprávy o výborných prodejích přicházely i ze světa. Tam nicméně Ragnarök předčili noví Pokémoni. Překvapením může být i umístění konzolové verze  Syberia: The World Before nebo Evil West.

NEJPRODÁVANĚJŠÍ HRY XZONE ZA LISTOPAD 2022

 

  1. God of War Ragnarök
  2. Farming Simulator 2022 Platinum Edition
  3. FIFA 23
  4. Pokémon Scarlet & Violet
  5. Gotham Knights
  6. Call of Duty: Modern Warfare 2
  7. Horizon: Forbidden West 
  8. Evil West
  9. Syberia: The World Before - 20 Year Edition
  10. A Plague Tale: Requiem

Ti se u Xzone v listopadu dostali jen na čtvrté místo prodejů. Kromě Ragnaröku hráče zajímala ještě FIFA 23 a překvapivě druhou nejprodávanější hrou byl Farming Simulator 22 – Platinum Edition. Další místa si můžete prohlédnout v žebříčku výše.

Nejprodávanějšími konzolemi jsou celkem očekávatelně oba PlayStationy 5, v závěsu s Xbox Series X a Xbox Series S. Až na pátém místě skončila OLED verze Nintendo Switch.

Síť Xzone se ale dlouhodobě věnuje i merchandise. Mezi ním vzbudila největší zájem kniha The Art of Kingdom Come: Deliverance, tedy projekt z vlastní produkce obchodu. Navíc šlo o dotisk. O vůbec první artbook Xzone je prý dlouhodobě obrovský zájem. Zajímavostí je, že před Vánoci šel na odbyt i adventní kalendář, konkrétně ten s motivy Harryho Pottera.

Mezi nejprodávanějšími deskovými hrami vládnou sběratelské karty, a to ty s Pokémony. Různé edice obsadily první, druhé a páté místo. Zbytek zase vyplňují tradičně oblíbené balíčky Magic: The Gathering.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama