God of War oficiálně vyjde i na PC, Kratos s Atreem dorazí v lednu
i Zdroj: Hrej.cz
God of War Novinka God of War oficiálně vyjde i na PC, Kratos s Atreem dorazí v lednu

God of War oficiálně vyjde i na PC, Kratos s Atreem dorazí v lednu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 10. 2021 17:18 2

Dlouho spekulované odhalení PC verze povedeného rebootu série God of War z roku 2018 je konečně tady. Společnosti Sony a Santa Monica Studio na oficiálním PlayStation Blogu potvrdily, že hra skutečně vyjde i na počítačích, a to už 14. ledna.

Reklama

  • God of War vyjde na PC 14. ledna 2022

„Jsme nadšení, že můžeme oznámit, že God of War (2018) vyjde na PC 14. ledna roku 2022! My všichni ze Santa Monica Studio jsme poctěni obrovskou měrou podpory a vášně, kterou fanoušci série God of War poslední kapitole Kratova příběhu od jejího vydání věnují,“ poděkovali zároveň autoři za podporu komunitě. Do srpna letošního roku se prý hry prodalo 19,5 milionu kopií a Sony se těší na další úspěchy na počítačích.

Samozřejmostí má být maximální využití technických možností. Titul tak nabídne nativní 4K rozlišení s neomezenou snímkovou frekvencí nebo podporu ultraširokých obrazovek. Výkonné herní stroje také umožní zkrášlení hry skrze moderní technologie včetně podpory NVIDIA DLSS a Reflex (technologie zajišťující nižší latenci). Titul bude zároveň podporovat ovladače DualShock a DualSense. Primární je ale samozřejmě rozhraní pro myš a klávesnici.

God of War se na počítačích oficiálně objeví vůbec poprvé. Titul je ale dalším z řady původně exkluzivních pro konzoli PlayStation 4. Průkopníkem byl v tomto ohledu Horizon: Zero Dawn, později se k němu přidali i Days Gone a Death Stranding, oficiálně potvrzený je také čtvrtý díl Uncharted 4 v balíčku se standalone rozšířením Lost Legacy. Už dříve na PC vyšly tituly studia Quantic Dream, tedy Heavy Rain, Beyond: Two Souls a Detroit: Become Human.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama