Ghostwire: Tokyo vyjde na konzole Xbox v dubnu. Společně s macatou aktualizací
i Zdroj: Tango Gameworks / ZeniMax Media
GhostWire: Tokyo Novinka Ghostwire: Tokyo vyjde na konzole Xbox v dubnu. Společně s macatou aktualizací

Ghostwire: Tokyo vyjde na konzole Xbox v dubnu. Společně s macatou aktualizací

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 3. 2023 18:29 2

Vydavatelství Bethesda oznámilo, že duchařská kouzelnická akce Ghostwire: Tokyo od studia Tango Gameworks vyjde 12. dubna na konzole Xbox Series. Po vydání na PC a PlayStation 5 má tak zpoždění roku a několika dnů.

Reklama

  • Xboxová verze Ghostwire: Tokyo vyjde 12. dubna
  • Společně s aktualizací pro všechny platformy. Ta přinese nový herní režim a rozšíří kampaň.

O verzi pro Xbox se dříve mluvilo, často také padal argument roční exkluzivty, podle které by měla verze vyjít už 25. března letošního roku. Bethesda ale směrem oficiálních prohlášení mlčela. Až nyní odhalila, že se čekání přece jen o něco protáhne. Na oplátku ale, podobně jako tomu bylo třeba u Deathloopu, společně s portem dodá také atraktivní aktualizaci pro všechny platformy.

Ta se nazývá Spider’s Thread a vyjde taktéž 12. dubna. Přinese především nový akčnější a brutálnější herní režim, který nabídne více než 120 úrovní arénových soubojů proložených sbíráním vylepšení postavy. Hlavní kampaň pak prošla malou revizí, obdržela novou misi zasazenou do middle school (prostředního stupně základního vzdělání), rozšířené příběhové cutscény a také dva nové typy nepřátel se záhadnými názvy Silent Gaze a Retribution.

Původní Ghostwire: Tokyo byla rozporuplně přijatá, ale atraktivní hra. V den vydání na Xboxu bude dostupná i v předplatném Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama