Ghostwire: Tokyo se po měsících ticha odkládá na příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
GhostWire: Tokyo Novinka Ghostwire: Tokyo se po měsících ticha odkládá na příští rok

Ghostwire: Tokyo se po měsících ticha odkládá na příští rok

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

13. 7. 2021 17:45

Pár měsíců po Deathloop hlásí Bethesda opožděné vydání i u své druhé časové exkluzivity pro PlayStation 5, Ghostwire: Tokyo. Vize studia Tango Gameworks, jež měla vejít ve skutečnost už koncem letošního roku, se tak rázem posouvá až na příští rok.

Reklama

  • Vývojáři Ghostwire: Tokyo přesouvají hru na počátek příštího roku
  • Svým krokem chtějí zabránit přepracování zaměstnanců a uspěchanému výsledku

Akční horor Šindži Mikamiho poděsí hráče až na počátku příštího roku. Důvod si po řadě podobných případů nejspíše dovodíte sami. Vývojáři zkrátka potřebují více času, a to jednak pro zpoždění, které nechtěně nabrali při nečekané změně režimu, a jednak jako prevenci nežádoucího vytížení zaměstnanců.

Nových informací se máme nicméně dočkat i tak, a to překvapivě už poměrně brzy. Zástupci studia totiž spolu s odkladem dali výslovně najevo, že více ze svého umu ukážou už v nadcházejících měsících. Bude-li navíc situace stejná jako u Deathloop, stane se tak pravděpodobně na jedné z akcí PlayStationu.

Ghostwire: Tokyo měl na PC a PS5 podle původního plánu dorazit již v říjnu letošního roku. Délka konzolové exkluzivity, kterou Microsoft přislíbil ctít i po své loňské akvizici Bethesdy, činí jeden kalendářní rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama