Ghostwire: Tokyo odhaluje svízele bezútěšného města plného duchů. PC hráči dostávají i HW nároky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ghostwire: Tokyo odhaluje svízele bezútěšného města plného duchů. PC hráči dostávají i HW nároky

Ghostwire: Tokyo odhaluje svízele bezútěšného města plného duchů. PC hráči dostávají i HW nároky

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

4. 2. 2022 09:25

Ačkoli se Tango Gameworks po odložení Ghostwire: Tokyo ukázali s jeho prezentováním skrovnější, než by nám bylo libo, nyní svou zdrženlivost plně vynahrazují. Ve více než čtvrthodině se pouští do nuancí bojů, jakož i pomoci, jež je provází. Přichází také hardwarové nároky a související ubezpečení, že hra koncem března zamíří nejen na PS5, ale i na PC.

Reklama

  • Tango Gameworks přinášejí gameplay video z Ghostwire: Tokyo
  • Věnuje se fungování různých stylů boje a průzkumu světa
  • Videoukázku provází i uveřejnění HW požadavků PC verze

Vývojáři po delší odmlce připomínají, že zvrácení The Vanishing, tedy události, po níž se Tokio stalo městem duchů, bude výhradně údělem mladého Akita. Jeho úkolem bude očištění speciálních bran Torii, skrze něž proudí zlovolné duše a zaplavují místní ulice. Nebezpečí nicméně tvoří také hustá mlha, která v okolí bran hráčovi ubírá zdraví a znesnadňuje orientaci.

Hlavní podporou na cestě za spasením Tokia bude Akitovi spřátelená duše KK, která nejenže obývá jeho tělo, ale taktéž tvoří i zřídlo Ethereal Weaving – tedy kontroly nad ohněm, vodou, elektřinou a větrem. Vylepšování těchto i několika nebojových dovedností, jako je třeba přitahovací hák, bude odvislé od záchrany speciálních duší, které jsou po městě ukryty.

V raritním případě, kdy z příběhového důvodu dojde na oddělení Akita od KK (což je v části záběrů rovněž k vidění), zůstane hráč na pospas světu pouze s lukem a nutností plížení. Ještě jednou připomínáme, že hra na PS5 i PC vychází již 25. března.

Zdroj: Gaming Bolt
i Zdroj: Hrej.cz
Zdroj: Gaming Bolt
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama