Ghost of Tsushima: Legends vyjde jako samostatná hra
i Zdroj: Sucker Punch / Sony
Ghost of Tsushima Novinka Ghost of Tsushima: Legends vyjde jako samostatná hra

Ghost of Tsushima: Legends vyjde jako samostatná hra

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

4. 8. 2021 19:20

Je tomu už téměř rok, co se jako bouře domovinou Džina Sakaje prohnalo kooperativní rozšíření Legends, jež navrch kampaně přihodilo návštěvu ostrova i ve čtyřčlenném týmu. Tento kousek obsahu, jenž byl pro majitele Ghost of Tsushima uvolněn zcela zdarma a bez dalších poplatků, se navíc podle studia Sucker Punch rozroste i za hranice příběhového režimu. Už za krátkou dobu si jej tak budou moci vyzkoušet i hráči, kteří nechtějí investovat do příběhové kampaně.

Reklama

  • Multiplayerové rozšíření Ghost of Tsushima: Legends se dočká samostatného vydání za 20 euro
  • K hráčům se dostane počátkem září

Vedoucí designér Sucker Punch, Darren Bridges, na oficiálním PlayStationu blogu promluvil, že hráči, nevlastnící Ghost of Tsushima a nemající zájem o jeho kampaň, budou moci od 3. září Legends zakoupit za 20 euro. Změní-li navíc názor, a příběhovému režimu dají přeci jen šanci, je zde od vývojářů připraven i upgrade na Director’s Cut, zpřístupňující jak základní příběh, tak chystané rozšíření. Jeho cena vyjde majitele Legends na 50, resp. 60 euro (PS4|PS5). Postup mezi konzolemi bude v rámci hraní zachován.

Ve světle aktuálních událostí je též nasnadě uvést, že 3. září dojde v Legends i na přidání kompetitivního režimu Rivals, ve kterém se dvojice dvoučlenných týmů vydá vstříc vlnám nepřátel. Spolu s touto variací na tradiční hordu, okořeněnou o vzájemné škození hráčů, dorazí taktéž řada kosmetických předmětů, trofejí a rozšíření mechanismu vylepšování postav. Další návazná podpora, která přijde od 10. září do 1. října, následně nabídne novou mapu pro režim Rivals, Survival nebo možnost projití loňského raidu v nejvyšší nabízené obtížnosti.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama