Geoff Keighley znovu láká na The Game Awards, diváci se letos mohou těšit na velká překvapení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Geoff Keighley znovu láká na The Game Awards, diváci se letos mohou těšit na velká překvapení

Geoff Keighley znovu láká na The Game Awards, diváci se letos mohou těšit na velká překvapení

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

29. 11. 2021 09:38

Předávání herních Oscarů je naplánováno na příští týden, krom udílení cen v tradičních kategoriích lze očekávat nová oznámení a spoustu materiálů k oblíbeným hrám. Sám Geoff Keighley slibuje, že půjde o výjimečnou show.

Reklama

  • Geoff Keighley láká diváky na The Game Awards 
  • Na jedné z ukázek údajně s vývojáři pracoval dva a půl roku
  • Show se uskuteční příští týden ve čtvrtek

Známý moderátor v krátkém videu na oficiálním Twitteru uznal, že se u podobných akcí s každým dalším ročníkem slibuje, že bude zase o něco větší a lepší než ty předchozí. Pro letošní The Game Awards však podle něj toto tvrzení rozhodně platí. Show by měla jasně demonstrovat, čeho jsou schopny nové konzole, divákům přislíbil skutečnou next-gen podívanou včetně gameplay záběrů. V minulosti se již nechal slyšet, že mnoho ukázek bude odkazovat na tituly, které by měly vyjít v příštím roce.

Keighely také dodal, že pokud se něco předčasně nevyzradí, mohou se diváci těšit na opravdu velká překvapení. V příspěvku na osobním profilu se pochlubil, že konečně viděl finální verzi ukázky, na které spolu s vývojáři pracoval dva a půl roku, přičemž zároveň prohlásil, že je mu velkou ctí, že ji právě on může na akci představit ve světové premiéře. Bylo to právě v roce 2019, kdy Keighley naposledy osobně navštívil jednotlivá studia, aby se přesvědčil, jak vypadají jejich projekty. Doufá, že si návštěvu konečně zopakuje během příštího roku.

Závěrem se sluší připomenout, že se na akci objeví 40 až 50 her, ale co konkrétně si organizátoři připravili, to stále zůstává tajemstvím. Spekulace poukazují na Senua’s Saga: Hellblade 2, mezi nová oznámení by se mohlo vměstnat rozšíření pro Returnal.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama