Geoff Keighley slibuje padesátku her pro letošní The Game Awards. Zatím se daří vyhnout únikům
i Zdroj: The Game Awards
Novinka Geoff Keighley slibuje padesátku her pro letošní The Game Awards. Zatím se daří vyhnout únikům

Geoff Keighley slibuje padesátku her pro letošní The Game Awards. Zatím se daří vyhnout únikům

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 11. 2022 11:20

Herní novinář a pořadatel akcí Geoff Keighley se v rozhovoru pro Video Games FN rozpovídal o letošním ročníku udílení cen The Game Awards. Dle jeho slov se i letos dočkáme více než padesátky zúčastněných her. Keighley zároveň láká na spektakulární show.

Reklama

  • Geoff Keighley slibuje více než 50 her na letošních The Game Awards, společně s živým orchesterm a epickou atmosférou
  • Zatím se daří držet odhalení v tajnosti

Po třech letech se totiž udílení konečně vrací do prostorů před živým publikem. V uplynulých letech tomu zabraňovala pandemie koronaviru. Keighley v této souvislosti plánuje dle svých slov dosud nejzajímavější a nejefektnější show. Součástí má být živý orchestr zařizující originální hudební doprovod. Dobře zní i to, že by tentokrát měla být show kratší a nabízet dynamičtější, intenzivnější herní podívanou. V minulosti bývaly The Game Awards kritizovány za jistou rozvláčnost, která byla především pro fanoušky v zámoří, sledující do pozdních ranních hodin, těžko stravitelná.

Rozhovor se stočil i k problematice úniků, která je v posledních letech nedílnou součástí všech odhalení. Keighley přiznal, že je prakticky nemožné udržet všech padesát ukázek pod pokličkou. Zároveň ale TGA dlouhodobě patří k událostem, které zůstávají bez větších úniků. V minulosti byl takto například překvapivě odhalen Xbox Series X.

I tentokrát mají přijít zajímavá představení nových her, DLC, nebo připomínky již dříve odhalených projektů. Keighley slibuje, že show přinese tituly postavené na moderní technologii Unreal Engine 5. Ta dostala spoustu prostoru loni, když bylo během udílení cen vydáno úchvatné technologické demo The Matrix Awakens.

Letošní The Game Awards proběhnou ve čtvrtek 8. prosince v Microsoft Theatre v Los Angeles. Zatím není jasné v kolik hodin, lze však předpokládat, že vzhledem k časovému posunu čeká diváky ve střední Evropě dlouhá noc. Sluší se připomenout, že kromě odhalení nových her je součástí show také udílení ocenění v řadě kategorií. Nakonec jde stále o “herní Oscary”. V pondělí budou zveřejněny nominace.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama