Gearbox odmítá, že by při vývoji dalších Borderlands hrál pouze druhé housle
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gearbox odmítá, že by při vývoji dalších Borderlands hrál pouze druhé housle

Gearbox odmítá, že by při vývoji dalších Borderlands hrál pouze druhé housle

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

8. 5. 2021 10:00

Redaktoři magazínu GameReactor v uplynulých dnech uveřejnili zprávu, že mimo vydané režisérské edice třetích Borderlands pracuje studio i na regulérním příběhovém spin-offu. Jak navíc dodali zástupci portálu VentureBeat odbočka nemá vznikat primárně v Gearboxu, ale v externím studiu. Podle CEO Gearboxu Randyho Pitchforda se nicméně jedná o mylnou informaci.

Reklama

  • Gearbox odmítá spekulace, že by při vývoji Borderlands nesehrával hlavní roli
  • CEO studia dále naznačuje, že vývojáři už nyní připravují na dalším herním projektu

„Byl jsem obeznámen se spekulacemi obepínající Gearbox ohledně tzv. ‚asistování‘ nebo ‚spoluvytváření‘ dalších Borderlands (popř. nového spin-offu). Tyto spekulace NEJSOU přesné. Gearbox je vůdčím týmem všech budoucích Borderlands her, stejně jako jakéhokoli příbuzného titulu,“ uvedl na Twitteru Pitchford. V pozdějším příspěvku následně potvrdil, že studio skutečně pracuje na dalších projektech, byť konkrétní detaily blíže nespecifikoval.

Podle dřívějšího vyjádření Randyho Pitchforda má Gearbox i po svém zakoupení společností Embracer Group nadále spolupracovat s vydavatelstvím 2K. Investice v hodnotě 1,4 miliardy dolarů, ke které došlo počátkem letošního roku, se tudíž nemá na budoucnosti série Borderlands významně projevit.

Co se týče zmíněného spin-offu, zde se sluší pouze doplnit, že redaktoři GameReactor rovněž podtrhují, že hra nemá být tak vzdálená, jak bychom si mohli myslet.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama