Gearbox kupuje studio Lost Boys, vývojáři pomáhali s tvorbou Tiny Tina's Wonderlands
i Zdroj: Gearbox
Novinka Gearbox kupuje studio Lost Boys, vývojáři pomáhali s tvorbou Tiny Tina's Wonderlands

Gearbox kupuje studio Lost Boys, vývojáři pomáhali s tvorbou Tiny Tina's Wonderlands

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 4. 2022 16:03

Nedávno vydaná Tiny Tina’s Wonderlands dopadla poměrně úspěšně a už dnes nám vývojáři přinesli první dodatek. O vývoj se nestaralo pouze studio Gearbox Entertainment, ale taktéž pomocný tým Lost Boys Interactive, který se očividně osvědčil a nyní oficiálně míří pod křídla Gearboxu.

Reklama

  • Gearbox se opět rozrůstá, kupuje studio Lost Boys
  • Celkový počet zaměstnanců se rozrůstá na 1300

Novou akvizici oznámil Gearbox na sociálních sítích, přičemž detaily poskytuje v tiskové zprávě. Hodnota bohužel zveřejněna nebyla, dozvídáme se ale, že Lost Boys nyní zaměstnává 220 vývojářů, s čímž se Gearbox rozrůstá na 1300 zaměstnanců celkově. Výhodou studia je i fakt, že v minulosti pracovali na mnoha projektech – mimo Tiny Tina’s také na Call of Duty či PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Shaun Nivens, který studio v roce 2017 založil, je z akvizice nadšený. „Založili jsme Lost Boys s cílem pracovat na světových a milovaných produktech. Jsme nadšení, že se připojíme ke Gearboxu a budeme moci dále pracovat na tom, co nám jde nejlépe – tvořit skvělé hry, které zabaví a inspirují.“

Lost Boys bude nadále pracovat nezávisle, respektive ve svém modelu na dálku, přičemž bude pomáhat Gearboxu s vývojem budoucích her.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama