Frozenbyte představuje Starbase
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Frozenbyte představuje Starbase

Frozenbyte představuje Starbase

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 5. 2019 13:11 1
Reklama

Starbase je chystané vesmírné MMO od studia Frozenbyte. To má na starosti také hru Trine, která se žánrem ale řadí zcela jinam. Starbase totiž cílí na těžení, létání, obchodování a zejména na souboje vesmírných lodí. Nepředstavujte si ale souboje z Elite Dangerous či EVE.

Hlavním prvkem zde bude naprostá destrukce. Starbase obsahuje zcela zničitelné prostředí, hráč tedy může zničit vše, co se v tomto světě nachází. Nepřátele budete moct rozebrat do těch nejmenších kousků, a pokud se vám nějaký kousek zalíbí, můžete si jej přenést i na své plavidlo. Lodě si budete moci sestavit zcela dle své fantazie, na výběr budete mít i všemožné materiály s různým opevněním. To bude v soubojích velmi důležité, i sebemenší náraz vám může celou funkcionalitu lodě pochroumat. A nebo můžete rozpůlit vašeho soupeře.

Do nepřátelské lodě se ale budete moct dostat také pomocí různých nástrojů jako například brokovnice, raketometu či svářečky. Svému protivníkovi tak můžete loď přepůlit, vyřezat mu otvor do lodi či pouze zanechat pozdrav na památku. Pokud o to ale nemáte zájem, můžete se přesunout i do sandboxového módu pouze pro jednoho hráče. Během tohoto roku se Starbase objeví na Steamu v early access přístupu, který poběží přibližně rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama