Frostpunk se pyšní prodejními čísly
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Frostpunk se pyšní prodejními čísly

Frostpunk se pyšní prodejními čísly

Tomáš Tureček

Tomáš Tureček

28. 4. 2018 07:20 6
Reklama

V reálném životě nejspíš nikoho z nás nebaví vybírat mezi špatnou a ještě horší variantou, ať už se to týká čehokoliv. Ochutnat jídlo z pilin asi také láká jen zaryté fanoušky Beara Gryllse. Vyzkoušet si to takříkajíc nanečisto ale očividně lidi táhne. Alespoň v případě hry Frostpunk, nejnovějšího počinu vývojářů z 11 bit Studios. Ti se na oficiálním Twitteru hry pochlubili, že hra v průběhu prvních 66 hodin od vydání prodala čtvrt milionu kopií.

O tom, že hra rozhodně je zábavná, jste se mohli přesvědčit ve čtvrtečním streamu, kde Pavel neskrýval své nadšení. S hodnocením ale nechci předbíhat, recenzi si budete moct přečíst už brzy. S čím ale předběhnout můžeme, jsou informace o dalších plánech vývojářů. CEO 11 bit Studios, Grzegorz Miechowski, se v tweetu vyjádřil, že fanoušci se stoprocentní jistotou mohou ve hře očekávat další obsah, a to nejen formou placených DLC, ale i bezplatných updatů.

Detaily toho, co hra obsahuje nyní, opět nechci prozrazovat předem. Pravděpodobné ale je, že updaty, popřípadě DLC, se budou týkat dalších scénářů s novými budovami a bylo by velice příjemné, kdyby do budoucna přibyly i další možnosti voleb. Ty jsou koneckonců jedním z hlavních tahounů hry samotné. Budoucnost hry se každopádně zdá být mnohem světlejší, než osudy většiny přeživších mrazivé apokalypsy, jež je v ní hráčům předložena. Frostpunk si můžete koupit na e-shopu Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama