FromSoftware shání zaměstnance na nové projekty, jeden je prý téměř dokončen a čeká na odhalení. Jde o Armored Core?
i Zdroj: Destructoid
Novinka FromSoftware shání zaměstnance na nové projekty, jeden je prý téměř dokončen a čeká na odhalení. Jde o Armored Core?

FromSoftware shání zaměstnance na nové projekty, jeden je prý téměř dokončen a čeká na odhalení. Jde o Armored Core?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 6. 2022 17:05

Studio FromSoftware v únoru uchvátilo svět fantastickým RPG Elden Ring, dle všeho ale rozhodně neusíná na vavřínech. Na sociálních sítích totiž sdílelo, že shání celou řadu nových zaměstnanců v zájmu vývoje většího množství projektů. Ředitel vývoje Hidetaka Mijazaki navíc v rozhovoru naznačil, že jedna dosud neoznámená hra je téměř dokončena.

Reklama

  • FromSoftware nabírá personál na nové projekty
  • Hidetaka Mijazaki také oznámil, že je jeden téměř dokončen
  • Sám už pracuje na nové hře

Příspěvek na Twitteru skrz obrázky ze světů Sekiro, Bloodborne, Déraciné nebo Dark Souls zároveň odkazuje i na sérii Armored Core, která především v domácím Japonsku patří mezi obrovsky populární. V posledních letech ale není příliš živá, poslední pokračování vyšlo před deseti lety. Hráči tak spekulují, že by se mohl chystat velký návrat.

Inzeráty zmiňují plejádu profesí, studio poptává nové designéry a umělce, programátory i schopné zájemce o podpůrné vývojářské role.

Zajímavé je, že v rozhovoru pro magazn 4Gamer Mijazaki oznámil, že on sám pracuje na novém projektu, a že v rámci studia už jiná hra vchází do finálních fází vývoje. Dle blogu Kotaku náznaky ukazují právě na nové Armored Core 6, které Mijazaki sliboval už před léty, dle spekulací se na něm pracuje od roku 2017 a v lednu mělo dojít k úniku údajných obrázků ze hry. Letos navíc série slaví dvacáté páté výročí.

FromSoftware se má po Elden Ringu znovu vrátit k sérii Armored Core
i Zdroj: Hrej.cz

FromSoftware se má po Elden Ringu znovu vrátit k sérii Armored Core

Armored Core, robotická akce zrozená ve FromSoftware v roce 1997 a od roku 2004 podpořená talentem Hidetaka Mijazakiho,…

9. 1. 2022 07:40

Samozřejmě se mluví o pokračování milovaného Bloodborne, případně alespoň o remasteru, a na pořadu dne je jistě také DLC pro Elden Ring. Konkrétnější informace se dozvíme snad velmi brzy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama