FromSoftware se má po Elden Ringu znovu vrátit k sérii Armored Core
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FromSoftware se má po Elden Ringu znovu vrátit k sérii Armored Core

FromSoftware se má po Elden Ringu znovu vrátit k sérii Armored Core

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

9. 1. 2022 07:40

Armored Core, robotická akce zrozená ve FromSoftware v roce 1997 a od roku 2004 podpořená talentem Hidetaka Mijazakiho, patrně obdrží nové pokračování. Od posledního pátého dílu uplyne za několik málo týdnů již deset let a zdá se tak příhodné, že by se studio mohlo ke značce časem vrátit. Tuto skutečnost potvrzuje i dotazníkový průzkum provázený obrazovým materiálem.

Reklama

  • Objevují se neoficiální informace o přípravě Armored Core 6
  • Jejich zdrojem je přepis dotazníku FromSoftware na webu Resetera

Uživatel fóra Resetera Red Liquorice komunikoval na stránce přepis textové části dotazníku od FromSoftware, a to včetně obrázků a krátkých videí – první z ukázek má ilustrovat souboj s bossem, u něhož Red Liquorice poznamenává podobnost se „Souls“ žánrem, zatímco druhá volný pohyb po zasněžené lokaci. Můžeme jen rozvést, že grafická úroveň neměla být na první dojem ohromující, ale současně ani sršící dojmem, že jde o hru z minulé generace. Zde připomíná první dojem z Elden Ringu.

Elden Ring ukázal 15 minut ze hry, fanoušci jsou nadšení
i Zdroj: Hrej.cz

Elden Ring ukázal 15 minut ze hry, fanoušci jsou nadšení

Několik šťastlivců si vyzkouší Elden Ring už za pár dní v uzavřeném testu. My ostatní se ale musíme spokojit s vůbec prvním…

4. 11. 2021 17:56

Red Liquorice se chce pochopitelně vyhnout případné potyčce s vydavatelem i vývojáři, a tak doprovodné materiály pouze popisuje. Zdrojem našich informací se proto stávají doslovné přepisy oficiálních textů vývojářů.

V nich se dozvídáme, že i Armored Core 6 vzdá hold familiární hratelnosti zbytku série. I nadále bude půjde o robotickou third-person akce na obřích, otevřených mapách, a to se soubojem na blízko i na dálku. Design světa má podléhat umu Mijazakiho, přičemž pohyb po jeho dílčích částech má opět nabízet svobodu v horizontálním i vertikálním směru.

Nezbývá než čekat, jak na celou situaci zareaguje samotný FromSoftware, popř. jeho přidružené vydavatelství Bandai Namco.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama