Forza Street je mobilní titul na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Forza Street je mobilní titul na PC

Forza Street je mobilní titul na PC

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 4. 2019 11:58 1
Reklama

Bez nějakého oznamování nám na PC přiletěl nový titul ze série Forza, tentokrát Forza Street. Jedná o závodní hru situovanou na závodění ulicemi města. Forza nám vždycky přinesla skvělé závody i s otevřeným světem, přesunutí do pouličních závodů tak může přinést velmi zajímavou kombinaci, že? No, vlastně vůbec ne.

Forza Street totiž není vůbec novou hrou. Sice se Microsoft rozhodl hru vydat pod jménem své závodní série, Forza Street ale vyšla již minulý rok pod názvem Miami Street. A není to vlastně ani hra na PC, nýbrž na mobily.

Nevíme, proč se tak Microsoft rozhodl, ale Forzu Street nejdříve vydal na PC obchod Microsoft Store. V dnešní době standartních desítek GB má tento titul 4 GB. A je to znát. Celá hra je jasně přizpůsobena na mobilní ovládání, poznáte to hned v menu hry, kde vám ovládací prvky jednoduše na myš nesedí, na závodění je potřeba energie a ještě před zahájením prvního závodu vidíte, kde všude můžete utratit své peníze.

Samotné závody jsou o pouhém mačkání kláves. K dispozici je pouze plyn, nitro a brzda, které používáte ke správnému zabrždění před zatáčkou, po zatáčce, při předjíždění apod. Prostě klasická mobilní závodní hra, rozhodně to ale nesluší Forze na počítači. Forza Street je nyní dostupná na Microsoft Store, v brzké době se dočkají i hráči na mobilních zařízeních Android a iOS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama