Zapojte se do dotazníků k Forze Motorsport, můžete dostat pozvánku k testům
i Zdroj: Hrej.cz
Forza Motorsport Novinka Zapojte se do dotazníků k Forze Motorsport, můžete dostat pozvánku k testům

Zapojte se do dotazníků k Forze Motorsport, můžete dostat pozvánku k testům

Radek Raudenský

Radek Raudenský

7. 4. 2021 13:37

Franšíza Forza si zejména po extrémně úspěšném díle Forza Horizon 4 upevnila pozici jedné z nejhodnotnějších závodních značek současnosti, do které neustále proudí desítky tisíc hráčů. Nedávno Microsoft oznámil další vstup, tentokrát ve formě nečíslovaného pokračování Forza Motorsport a jak se nyní dozvídáme, už brzy si hru budeme moct vyzkoušet.

Reklama

  • Tvůrci Forza Motorsport spouští registraci do testování
  • Registrovat se můžete i vy
  • Cílem se sesbírat co nejvíce zpětné vazby

V krátkém videu zveřejněném na Twitteru Forza Motorsport nám kreativní ředitel série Chris Esaki prozradil, že se hráči mohou už nyní zaregistrovat do hratelného testu nadcházejícího dílu. Zatím program probíhá formou dotazníků, kde sdílíte své zvyky, primární platformu, oblíbené žánry nebo nastavení titulů, které při hraní vždy vyhledáváte.

Hlavním cílem tohoto testu je získat co nejvíce zpětné vazby od fanoušků. Turn 10 tím zároveň spouští novou iniciativu, jejíž součástí bude i přímé testování novinky. Zapojení ale automaticky neznamená, že si v předstihu novou Forzu vyzkoušíte, zatím se připravte na vyplňování dotazníků.

 O titulu jako takovém zatím nemáme moc informací – víme jen to, že se vedle PC chystá na platformu Xbox Series, nabídne špičkové technické zpracování i přepracovaný fyzikální model, který například mnohem lépe simuluje vlastnosti pneumatik.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama