Forza Horizon 5 se ukazuje v dalších záběrech. Microsoft odhalil i limitovaný ovladač
i Zdroj: Hrej.cz
Forza Horizon 5 Novinka Forza Horizon 5 se ukazuje v dalších záběrech. Microsoft odhalil i limitovaný ovladač

Forza Horizon 5 se ukazuje v dalších záběrech. Microsoft odhalil i limitovaný ovladač

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 8. 2021 21:38

Zahřejte olej, roztočte otáčky a připravte se na pořádně akční jízdu. Xbox na dnešní konferenci před letošním Gamescomem sice neoznámil žádné novinky, soustředil se především na již oznámené projekty. A v čele nestál nikdo jiný než nadcházející díl série Forza Horizon, který se vydává na rozpálené pláně Mexika.

Reklama

  • Microsoft na své konferenci opět ukazoval Forzu Horizon 5
  • V osmi minutách vidíme různorodé prostředí i několik ikonických vozidel
  • Hra vychází 9. listopadu, stejně tak i limitovaný ovladač

V osmi minutách nás tvůrci provedli různými částmi země, a to z pohledu různých aut. Vůbec prvním byla čtyřkolka z přebalu, tedy 2021 Ford Bronco Badlands, které se valilo přes hornatá skaliska. Velice rychle jsme přesedlali za volant 2020 Corvette Stingray, kterému zase svědčí uhlazené cesty bez větších překážek, i kdy jedna se přeci jen našla, a to velká písečná bouře.

Krásnou grafiku, volný pohyb a krásný svět, který dokáže ukázat jenom Forza Horizon, pak prohnalo i Porsche 919 Desert Flyer a Mercedes-AMG ONE. Forza Horizon tak v novém traileru opět ukazuje své přednosti, které se jí nedají upřít. 

Pokud byste nakonec chtěli Forzu pocítit i jinak, můžete si pořídit nový limitovaný ovladač, který Microsoft v rámci konference představil. Jde samozřejmě o limitovanou edici, jejíž předností je žlutý, částečně průhledný plast, který nechává nahlédnout na vnitřnosti ovladače. Doplňují jej barevné cákance, páčky a tlačítka. Předobjednávky začínají už dnes, ovladač bude dostupný od 9. listopadu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama