Forza Horizon 5 přilákala ještě před vydáním téměř milion hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Forza Horizon 5 Novinka Forza Horizon 5 přilákala ještě před vydáním téměř milion hráčů

Forza Horizon 5 přilákala ještě před vydáním téměř milion hráčů

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

7. 11. 2021 07:55 1

Vysoké známky v recenzích i ovace hráčů obklopují studio Playground Games vstříc uvedení jejich nejnovějšího produktu. Vývojáři závodní série Forza Horizon, kterým zpod rukou vyjede pátá hra série už příští týden, mohou již v tento moment slavit oslovení velkého množství zájemců. Skrze prémiovou edici nabízející hraní o pár dní dříve vyzkoušelo Forzu Horizon 5 už téměř milion hráčů.

Reklama

  • Studio Playground Games zaregistrovalo už více než 800 tisíc hráčů ve Forza Horizon 5
  • Na číslu se zatím přitom podílí pouze majitelé prémiové edice

Podle žebříčků v Síni slávy, k nimž se můžete přímo ve hře dostat, sešláplo pedál svého virtuálního povozu již 800 tisíc hráčů. Číslo odkazuje na uživatele Xboxu i PC, byť zatím se tak pochopitelně děje bez přispění Game Passu. Tohoto okamžiku, kdy se ke hře už dostanou bez rozdílu i držitelé standardních edice a předplatitelé Game Passu, se konečně dočkáme 9. listopadu, tj. nadcházející úterý.

Dříve než se ovšem na rozlehlost a rozmanitost Mexika podíváte sami, můžeme si krátce shrnout dosavadní výsledek titulu na recenzní frontě. Do dnešního dne je Forza Horizon 5 na Metacriticu médii hodnocena na 91 bodů ze sta, přičemž u ostatních hráčů si vede pouze o chlub hůře s 8.7 body z deseti. Za sebe mluví taktéž fakt, že je hra na agregátoru vedena jako nejlépe hodnocená hra letoška, jež zároveň není opětovným vydáním staršího titulu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama