Forza Horizon 5 potvrzuje pár dalších vozidel. Vrací se Bugatti, novinky přináší Aston Martin i McLaren
i Zdroj: Hrej.cz
Forza Horizon 5 Novinka Forza Horizon 5 potvrzuje pár dalších vozidel. Vrací se Bugatti, novinky přináší Aston Martin i McLaren

Forza Horizon 5 potvrzuje pár dalších vozidel. Vrací se Bugatti, novinky přináší Aston Martin i McLaren

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 10. 2021 16:18

Studio Playground Games se pomalu připravuje na vydání nejnovějšího pokračování závodní série Forza Horizon. Pátý díl je skutečně za dveřmi, do hry už se vrhli první influenceři a youtubeři, autoři však zároveň odhalili pár dalších úlovků, které doplňují oficiální carlist hry. Jde o zajímavé čerstvější kousky a klasickou nabídku populární značky hyperaut Bugatti. Stále však chybí ikonická bavorská automobilka.

Reklama

  • Playground Games potvrdili pár dalších vozidel pro Forzu Horizon 5
  • Jde o auta Bugatti, McLaren GT a Aston Martin Valhalla
  • BMW ale pořád chybí

Studio předem avizovalo, že se bude neúplný seznam vozidel do vydání postupně rozšiřovat. Nedávno jsme informovali o tom, že se v seznamu objevily vozidla japonské automobilky Mazda, tentokrát přišlo pár aktualizací, které potěší především fanoušky exotických sporťáků.

I v Mexiku se projedeme několika hypersporty Bugatti. S ikonickým výrobcem se můžete podívat do minulosti s Type 35 C a EB110 Super Sport. Moderní nabídku pak představuje Veyron Super Sport a aktuální krásky Chiron a Divo.

McLaren GT
i Zdroj: Hrej.cz
McLaren GT

Vedle toho se ve hře objeví i civilnější varianta sportovních strojů McLarenu, model GT. Ten je prostornější než jeho známý sourozenec 720S. Pohání ho čtyřlitrový dvojitě přeplňovaný vidlicový osmiválec, který zařizuje celkový výkon 456 kilowattů s maximálním točivým momentem 630 newtonmetrů. Jde tedy o elegantního tourera britské značky.

O něco divočejší je druhá, taktéž britská novinka, tentokrát z dílen Aston Martin. Ve hře se objeví concept car modelu Valhalla, který slouží jako distingovanější varianta závodního monstra Valkyrie. Na trh by měl dorazit během roku 2023 a na vývoji se velkou měrou podílí formulová stáj Red Bull Racing. Produkční model by se měl taktéž pyšnit čtyřlitrovým osmiválcem s dvěma turbodmychadly (původem AMG). Koncept, který se objeví ve hře, ale využívá třílitrového šestiválce Aston-Martin. Obě verze každopádně hybridně podporují dva elektrické motory. Ve Forze Horizon 5 se můžete těšit na 735 kilowattů výkonu a maximální rychlost zhruba 350 kilometrů za hodinu.

Aston Martin Valhalla
i Zdroj: Hrej.cz
Aston Martin Valhalla

V seznamu každopádně stále chybí automobilka BMW. Horizon 5 vyjde 5. listopadu letošního roku. Doufejme tedy, že se co nevidět dočkáme i jich.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama