Fortnite otevírá třetí kapitolu, nový ostrov pustoší tornáda a bouře, nechybí ani Spider-Man
i Zdroj: Hrej.cz
Fortnite Novinka Fortnite otevírá třetí kapitolu, nový ostrov pustoší tornáda a bouře, nechybí ani Spider-Man

Fortnite otevírá třetí kapitolu, nový ostrov pustoší tornáda a bouře, nechybí ani Spider-Man

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 12. 2021 10:21

Ve Fortnite došlo o víkendu k ukončení druhé kapitoly, hráči v rámci speciálního eventu museli spojit síly, aby mohli porazit Cube Queen. To už je ale historie. Autoři představili další ostrov a spoustu bláznivých novinek.

Reklama

  • Fortnite se pouští do třetí kapitoly
  • Autoři představili nový ostrov, kde řádí tornáda a bouře
  • Hráči mají možnost postavit si stan, kde si mohou uložit cennosti a vyléčit zranění
  • Spider-Man přináší schopnost houpat se na pavučině, dalším novým pohybem jsou skluzy

Pokud vám víkendová akce utekla, můžete se mrknout na shrnující video, které ve vydatných 11 minutách shrnuje vše podstatné. The End je ve skutečnosti především začátkem něčeho nového.

První sezóna další kapitoly se jmenuje Flipped, název jasně předznamenává, že vývojáři otočili svět vzhůru nohama. Nic nezůstalo na svém místě, jde tedy o fajn příležitost znovu se vrátit do hry a okusit horké novinky. Jednou z nich je třeba Spider-Man. Do hry přisviští 11. prosince jako součást battle passu, hráči se mohou nasoukat do ikonických červenomodrých elasťáků, nebo si vzít alespoň rukavice a vyzkoušet si vystřelování pavučin. Díky nim se totiž mohou po světě pohybovat úplně stejně jako pavoučí muž. Mezi nové pohyby patří také skluzy. Na kariéru Petera Parkera odkazuje i fiktivní plátek Daily Bugle, kam chodil prodávat své fotografie, na ostrově mohou hráči navštívit jeho redakci.

Nová podoba ostrova dle autorů přímo vybízí k cestování, snad proto dobrodruhům zpřístupnili možnost postavit si stan. V něm se následně mohou vyléčit, uložit si zde cenné předměty a přečkat horší počasí. Vývojáři totiž do hry zakomponovali ničivá tornáda a smrtelně nebezpečné bouře. Tak hlavně pozor na padající stromy.

Další novinkou je zlatá koruna. Ta zajistí více zkušenostních bodů, v případě vítězství se pak její nositel může těšit na exkluzivní emote. Její lesk nicméně přitahuje pozornost dalších hráčů, kteří taktéž touží po nehynoucí slávě. Více už prozrazuje přiložený trailer.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama