Fortnite dostane nálož obsahu ve stylu Dragon Ball, a to už příští týden
i Zdroj: Toei Animation / Dragon Ball press kit
Mobilní hraní Fortnite Novinka Fortnite dostane nálož obsahu ve stylu Dragon Ball, a to už příští týden

Fortnite dostane nálož obsahu ve stylu Dragon Ball, a to už příští týden

Jakub Fišer

Jakub Fišer

12. 8. 2022 17:30

Veleoblíbený multiplayer battle-royale hit Fortnite se připravuje na další velkou kolaboraci. Tentokrát potěší fanoušky anime, blíží se totiž novinky spojené s komiksem a seriálem Dragon Ball.

Reklama

  • Již příští týden čeká Fortnite nášup obsahu ve stylu anime Dragon Ball
  • Vývojáři to oznámili na oficiálním twitterovém účtu – těšit se tak můžete na Goku a další postavy ze seriálu a komiksu

Na svém oficiálním twitterovém účtu Fortnite potvrdil, že do hry se chystá nová porce obsahu. Na přiloženém obrázku můžeme vidět výjev dobře známý fanouškům ikonického anime Dragon Ball. Jde o Shenrona, dračího krále, který se zjeví po sesbírání všech sedmi dračích artefaktů a umí plnit přání.

Tweet byl doplněn popisem “Mluvte. Sdělte nám své přání…” a datem 16. srpna 2022. V tento den tedy s největší pravděpodobností do hry dorazí obsah věnovaný právě oblíbenému japonskému komiksu a seriálu od Akiry Torijama. V tuto chvíli bohužel není jasné, které postavy se do hry přidají. Sami se ale budete moci přesvědčit již za pár dní, a to na PC, konzolích i mobilních telefonech a tabletech.

Fortnite je vyhlášený pro své kolaborace s všemožnými superhrdinskými univerzy, ale také s celou řadou známých osobností. Do hry postupně zamířil Thanos i se svou rukavicí, hlavní postavy z videoherní série Assaissin’s Creed, Predátor, Kratos, Naruto, Batman i Rick a Morty nebo dokonce DJ Marshmello nebo brazilský fotbalista Neymar.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama